ACTOR DE TELENOVEL·LA - LABERINT D'OMBRES


A partir del 4 de maig (1998), Televisió de Catalunya posa en marxa "Laberint d'ombres", la quarta telenovel.la produïda per la cadena.
"Laberint d'ombres" és una història d'amor, intriga i drama, ambientada a Sabadell, una ciutat que compleix tots els requisits per acollir aquesta ficció, escrita per Josep Maria Benet i Jornet, Andreu Martín i Jaume Ribera.
"Laberint d'ombres" recull el testimoni del treball fet pel Departament de Dramàtics a "Poble Nou", "Secrets de família" i "Nissaga de poder", i, en la línia de les seves predecessores, manté l'objectiu de servir de trampolí per a joves actors catalans, introduint-los en un repartiment de luxe al costat de figures consagrades de l'escena.
Argument
Dos mons oposats, dues famílies de classes socials diferents que han coincidit al llarg del segle en diferents circumstàncies. Algunes d’aquestes circumstàncies són conegudes, d'altres resten amagades en un calaix que tard o d’hora caldrà que s’obri.
La trama de LABERINT D'OMBRES transcorre, doncs, en dues direccions paralel·les que tindran importants punts de contacte.
Durant la primera temporada de la telenovel·la "Laberint d'ombres" Adrià Puntí apareix realitzant el paper d'en Ricard (en Tronera), un camell que portarà al consum de drogues a l'Alfred Pedrós, fill petit de la familía Pedrós, 17 anys, músic (Bruno Bergonzini). En Tronera acaba mort d'un tret de pistola per un policia al pub que regenta el seu germà.
Personatges principals que han intervingut a la novel·la:

ELS AYMERICH I EL SEU ENTORN

Benjamí Aymerich (Hermann Bonnin)
Gemma Aymerich Palou (Montse Germán)
Salvador Borés (Marc Cartes)
Concepció Santjust Serra (Àngels Moll)
Lluc Palou Mallofré (Jordi Torras)
Patrícia Franc Martin (Noël Olivé)
Sergi Roquer Maristany (Txema Cardeña)
Íngrid Schneider (Gabriela Flores)
Frederic Roquer Fargas (Santi Sants)
Quim Gispert Arbós (Jordi Boixaderas)
Alba Pagès (Àngels Molner)
Mati Uribarri Azcárraga (Marta Calvó)
Cesc Uribarri Azcárraga (Sergi Ruiz)

ELS PEDRÓS I EL SEU ENTORN
Esteve Pedrós Vila (Lluís Soler)
Mercè Josep Santacana (Imma Colomer)
Aurora Pedrós Josep (Àurea Márquez)
Guillem Pedrós Josep (David Selvas)
Alfred Pedrós Josep (Bruno Bergonzini)
Víctor Josep Santacana (Dr. Soler)
Mireia Llop Cervera (Berta Errando)
David Constant López (Paul Berrondo)
Llorenç Coma Ter (Pep Tosar)
Cèlia Ballart Noguera (Montserrat Carulla)
Ernest Pallejà Ballart (Ramon Llimós)
Helena Barabino Castelló (Maria Luchetti)
Mònica Monjo Castells (Rosa Vila)
Ramon Caravaca Colet (Òscar Molina)
Sol Manila Falcó (Txe Arana)
Eloi Blanc i Navas (Miquel Cors)
Miquel Miramon Costales (Manuel Dueso)


Laberint d'ombres - Cap. 17
L'Aurora no sap què fer amb el seu embaràs. Però el drama a can Pedrós és el secret que ara descobrirem amb l'Alfred




Laberint d'ombres- Cap. 32
Buscant l'Alfred, el Guillem té el seu primer enfrontament amb el Tronera. El Capità Tentacle continua el setge sobre la Mireia. El Guillem ho sabrà. El Valentí Godall, que no afluixa, anirà a dinar amb la Gemma amb la intenció de comprar l'empresa.



Laberint d'ombres - Cap. 36
La marxa del concurs se segueix des de tot arreu. Les reaccions de tothom són ben diferents. Mentrestant, l'Alfred es fica en un embolic seriós i l'Aurora rep un ajut inesperat.



Laberint d'ombres - Cap. 44
La Mercè s'endurà un gran ensurt en anar a casa de la senyora Cèlia. Al Guillem el seleccionen per anar a un càsting. Els Caravaca, disposats a tot perquè el Ramon entri a treballar a ALA. L'Alfred s'endinsa més al pou...




Laberint d'ombres - Cap. 45
Els Pedrós sospiten del fill de la Cèlia. L'Alfred necessita diners. La seva mare té un anell, suposadament molt valuós... El Guillem es presenta al càsting i... L'Alba i el Quim fan d'alcavots.



Laberint d'ombres - Cap. 50
L'Alfred s'ha d'amagar però el Tronera sabrà com trobar-lo. La Mati, en una fugida endavant, presenta la dimissió a la Gemma. Arriba una notícia fatal que posarà al descobert sentiments que feia temps que estaven amagats.




Laberint d'ombres - Cap. 53
La Gemma està més confusa que mai. La policia sospita d'ella en relació amb els fets que acaben d'ocórrer. El Tronera torna a can Pedrós. La doctora Monjo rep una notícia inesperada.




Laberint d'ombres - Capítol 116
L'Esteve sap, per l'Andreu, el que va passar entre els Palou i els Pedrós. Ara necessita, més que mai, enfrontar-se amb el Lluc. Només té una opció: el vol inaugural. La Raquel, a punt d'ensorrar-se pel tema de la Gina. Parla amb el Tomàs. El Salvador pren un sobtat interès en el viatge. Coneixerem el seu pla. Paral·lelament envia un anònim a l'Alícia, amb intenció de desfer-se de la Raquel. L'Alfred té una idea descabellada pel que ha passat amb l'Abelard. Trobarà el Tronera.




Laberint d'ombres - Capítol 117
L'Alfred tira endavant el seu pla amb el Tronera. L'Alícia amaga al Tomàs que escorcollaran la bòbila. Continuen els preparatius pel viatge. També els del Salvador. L'Alfred ha vist son pare begut i està a punt de caure en la temptació de la droga. L'Esteve, begut, té un accident amb el David.