CONCERT, LLIÇÀ 6/10/07




------------------------------------------------Vídeo realitzat per: optimistafri




Fotografies realitzades per: Algú

62 comentaris:

mixtura ha dit...

aquest cop la tramuntana ens porta cap a Lliçà d'Amunt, amb la mel als llavis de l'últim concert, encara tarareijo Larilarau..
salut!

Anònim ha dit...

obren portes a le 23.00 a les 23.30 Desobedientes i si, a les 00.15 + o - JOSEP Puntí. Esperem una gran nit.

Anònim ha dit...

docs haurem d´anar-hi a les 23.00 no?

Anònim ha dit...

la fotografia,està feta a l'estartit?

Anònim ha dit...

pancarta genial a l´entrada de Lliçà. Serem molts?seguiu per aqui? nos serem 5 de Bcn,un de Girona i 3 de Salt. (todos pendientes)

Anònim ha dit...

esclar que hi serem,sempre hi som

Anònim ha dit...

si trobo algu que m'hi acompanyi allà seré, sens dubte, cabrons!!!
camisadeflors

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

No ho deixaré mai córrer, No deixaré mai de pensar-hi, No deixaré mai de RECOLZAR-TE..

Menja't l'escenari, menjate'ls a tots... calla les nostres paraules, perquè en saps, perquè ho vals, perquè pots si vols, no, no tinguis por........

Només veient que tu gaudeixes sóc capaç de gaudir-ne'n jo també.
Vull veure't amb ganes, vull veure't amb il·lusió.


VULL VEURE'T.

Anònim ha dit...

hola gent,acabo de veure la noticia,ens veiem a Lliçà. Amunt Puntí

Anònim ha dit...

que no faci cap crit a Lliçà

Anònim ha dit...

i tant que si, que cridi tant com vulgui! criiiits de xiuauaaaaaaaaaaa!! toni

Anònim ha dit...

Em sap greu que no hagi pogut callar moltes "veus".. toni

mixtura ha dit...

Ei toni, ets tu? hi vas ser-hi?
va estar genial! .. casi una jam-session entre amics,
jo vaig disfrutar força, potser perque el que va cantar i tocar va ser intensissim, com sempre provant tonalitats noves, visca la reinvenció i la improvisació, olé tus..
:-)
salut!

Anònim ha dit...

Algú pot ampliar com va anar el concert? Nosaltres no varem poder anar-hi...

Anònim ha dit...

això, això que algu ens expliqui algu, tothom esta molt callat, que no va anar bé??

Anònim ha dit...

per uns va anar molt bé,i per altres no tant,a mi personalment em va fascinar molt mes el concert del bam o el de figueres.. per no dir infinitats de concerts més.. toni

Anònim ha dit...

el que si s'ha de dir al seu favor, es que el musics (desobedientes),van tocar per primer cop amb en puntí, sense haver assejat,i això té molt de mèrit... toni

SrAlgú ha dit...

jo tb vaig estar l'altra nit a l'ateneu de lliça, tot i que no+ vaig tenir temps de captar 4 petits moments del concert i abandonar la sala, el que vaig veure em va semblar força caotic

Anònim ha dit...

de entre todas las críticas que he ido leyendo a lo largo de conciertos, he de esperar, por no haber asistido a lliçà, a la que me merece más respeto y confianza, porque a pesar de su amor incondicional al artista puede distinguir entre blanco y negro... Princesa dels ulls tristos, pregunto, què tal a Lliçààààà??

Anònim ha dit...

en el meu modest punt de vista, el concert de figueres va semblar un concert de la filarmònica de berlín, al costat del "caos" de lliçà.

això sí, lu poc que deixa entreveure és una joia (per mi a lliçà la d'en Quimi "flors i violes")

per això, potser, tots fem com els habitants de san francisco amb els terratrèmols: esperem el "big one", el gran concert de resurrecció. és possible?

Anònim ha dit...

Això va cap avall, i és evident. No va fer cap tema sencer, no sabia el què volia fer ni podia dur-ho a terme. I tot això no perquè no vulgui, sinó perquè no pot concentrar-se prou. Té un caos a la ment que no el deixa mantenir la mínima coherència que es necessita per poder fer un concert. Perquè hi ha uns mínims. No val dir què la genialitat, la il.lusió, la "reinvenció" o "experimentació" hi van ser presents. Això són eufemismes per explicar què això no s'aguanta per enlloc, per expressar el què en realitat desitgem però que no va ser. I sort que els que estàvem allà ens el mirem amb estima i som més o menys incondicionals perquè sinó, la fredor que va haver-hi hagués esdevingut una altra cosa.
Tots sabem el què pot oferir-nos dalt d'un escenari i no crec que, cap dels que hi vam anar, pensi que va ser un bon concert, que va fer quelcom exepcional(què és el que fan els artistes com ell i que és el que fa que ens agradi).Jo no m'atreviria a portar al concert a algú que no el conegués i pogués entendre l'evolució (o involució). Hauria de donar massa explicacions i no crec que això sigui normal. Quan vaig sentir els Umpah-pah per primer cop em van agradar. No vaig necessitar que ningú em digués:"mira és que són bons, són únics i poden fer-ho molt bé, però avui tenen un mal dia i per això no entens res"
Al començament del concert, em van venir a dir si podia pujar a tocar el baix perquè se li havia posat al cap tocar amb banda i el baixista dels Desobedientes no volia. En una altra circumstància hagués estat un petit somni fet realitat, no hauria ni dubtat,i crec que hagués pogut ajudar. Però dissabte vaig veure claríssim que pujar a tocar era un suïcidi i què no s'hagués solucionat res. No es pot seguir una ment caòtica improvitzant, és difícil l'intercanvi i, garantitzat ,el "mal rato".
No vull ofendre a ningú amb les meves opinions, ni escriuria per explicar això aquí si no m'agradés sincerament i m'arribés al cor aquest gran artista. Però hòsties, no em menjaré una merda i diré que és bona.. No sóc ni amic, ni amant, ni família, ni res personal d'ell. Tan sols un espectador que
l'aplaudeix quan emociona i enamora, i no laplaudeix quan no m'agrada. En això es basen els concerts i la relació espectador-artista, o no?
Sam

mixtura ha dit...

Bé, no es que vagi ser el de Lliçà un concert diguesim com el de Figueres, (jo no vaig ser-hi a aquest) pero si força diferent al del Bam, on el mateix Adrià va dir que no amb el dit un parell de cops..
El disabte a Lliça, en camvi, s'hi trobava a gust, i va dir ok al final d'una cançó.. com dient.. mmm si, m'ha agradat com ha quedat.
I es que, no es que acabes moltes cançons fins al final, es que el concert anava per un altre cami (...que alguns no van captar)
un cami de improvitzar, de demanar al public la complicitat varies vegades, si, tot dintre del seu privat caos, pero seguint un clima de tocar per plaer, aquest cop no tenia tantes ganes de marxar com al Bam, (llàstima de la veu al final) i de la sincronització amb els desobedientes (un bonissim i meritori intent que va deixar alguns minuts "elèctrics de guitarra" recordant vells temps canyeros).
a gustos, colors, pero jo vaig puntuar mes l'entrega i sinceritat que la qualitat final.
(potser perque m'esperava poc em viag emportar un bon grapat!)
siauu.

Anònim ha dit...

Penso que el Puntí hauria de venir a casa meva.El tancaria en una habitació amb una guitarra i un piano, pa i aigua a doju,la dieta de la ceva,la del sirope, la de l'all,ai ai ai...

Anònim ha dit...

Sam i mixtura,tot i tenir punts de vista diferents,també teniu part de raó tots dos. toni

Anònim ha dit...

respecto tots els comentaris,però cadascu que parli per ell mateix i no generalitcem sisplau. A part d´això vaig tenir el plaer de coneixer la banda i en Josep després del bolo i estaven prou contents perque s´havien conegut just abans de començar i jo no m´ho creia. L´únic del poble. Lliçà

Anònim ha dit...

Em va agradar el concert, fa molt temps que el conec, tot i que amb un dia no n'hi ha prou. Veïna de Lliçà i que n'ha passat de tots colors.

Anònim ha dit...

no vaig anar-hi però el meu amic m´ha dit que va passar una bona estona.

Anònim ha dit...

quan és el proper concert?

Anònim ha dit...

Dema a casa meva

Anònim ha dit...

mmm jo hi vaig ser a Lliçà, i no s'hi val a dir que als que no ens va agradar és perquè no ho vam entendre. Mixtura, per mi vas ser tu qui no va "captar" res de res. No saps què és una improvisació, allò va ser un desori, una presa de pèl i una altra estona de "vergonya aliena". Ningú ha explicat què va fer el sr Puntí abans de començar a tocar, abans que arribés el seu torn. Va pujar a l'escenari mentre tocaven els tristos "desobedientes" i va començar a afinar el piano i la veu amb el micro obert!?! A qui li estranya que després el baixista no volgués tocar? Per cert, quin baixista més dolent

Anònim ha dit...

si no sabem les coses del cert,millor no dir-les. Jo també i era i 1ª el baixista es bastant bo 2ªno va voler tocar perque no s´escoltava el baix per problemes tecnics. 3ªno es pot dir si es bo o dolent si no se sent no? 4ªestava desitjant sortir a tocar 5ª si et fa vergonya no hi vagis i 6ªen Josep va pujar a l´escenari per intentar que la gent s´acostes una mica i trencar l´indiferencia que demostraven fins aquell moment. Aixó no es una opinió es el que va ser.

Anònim ha dit...

Per mi també van haver-hi moments que feien una mica de pena (en tots els sentits...). Un va ser quan va pujar a tocar abans d'hora i un altre quan intentaven improvitzar conjuntament però sense gaire èxit. Si heu vist qualsevol jam session, sabreu del cert, que allò era d'un nivell bastant trist. I amb això no vull dir que fós culpa dels Desobedientes (tot i que el baixista si que se sentia i molt bo no era). I això tampoc és una opinió, és el que va ser.

Anònim ha dit...

perdó,no ho he explicat perque jo era darrera l´escenari, ell no volia tocar perque a dalt del escenari ningú l´escoltava ni ell mateix i tu que deus tocar el baix saps que així es dificil i no soc de la banda pero pots escoltarlo a www.desobedientes.com que el que sona es sense arreglos

mixtura ha dit...

carai.. això s'anima, i no era l'intenció!

per al expert "anonim" de 12:27, respecto la teva opinió de que no et vagi agradar, aqui cada un es lliure d'expresar el que vulgui.
sento profundament el teu gran desengany.

salut i força al canut!

Anònim ha dit...

A uns els hi va agradar mes i altres menys,comprensible,de totes formes, hagués estat millor un bam,o millor un figueres,o millor un sant celoni,o molt millor un pub mediterraneo! toni

Anònim ha dit...

deixeu en pau el mestre

i digueu-me siusplau kuan torna a tokar!!!!!
si es k algú en té idea

Anònim ha dit...

es lo bo que el mestre te, no fa cap concert igual...kamaleon¡k 100xcent

Anònim ha dit...

REDESCOBRINT L'ARTISTA...qué han redescubierto?

No hay nada que redescubrir. O acaso se puede opinar alguien que "creen" "conocer", cuando la verdad es que no se puede opinar de uno mismo?

T'estimo Josep Adria Puntí

Anònim ha dit...

hola, sóc l'anònim-terrorista de les 12:27.... gràcies per consolar-me sra.Mixtura, però no cal, perquè vamus, no vaig escriure allò per autocompadir-me públicament ni per exhibir la meva decepció. Ho vaig fer per intentar compensar una mica el personal, perquè trobava (i trobo) alucinant que poguem tenir una visió tan diferent de la mateixa cosa. Tots vam veure què va passar, però per uns va ser un espectacle genial i per altres un bluf lamentable i vergonyós.
Lu únic que tenim en comú tots els d'aquí és que ens agrada en Puntí dels discos. En això estarem d'acord, suposo.
M'agradaria fer unes preguntes a la gent que diu que aquests últims concerts són tan guais i que són una nova manera de fer concerts d'en Puntí, en plan jam sessions o el que sigui però àlgu totalment deliberat. I són aquestes: ¿No esteu d'acord en què no és el mateix d'abans? ¿Que hi ha hagut un canvi en els directes d'en Puntí respecte, diguem, els de fa més de cinc anys? ¿I com és que no treu cap disc nou?
La meva resposta és que no és capaç de fer-ne, en fi, jo crec que el problema del sr Puntí és piscosomàtic. No sé si és reversible o no, però crec que té un problema de salut.
Una cosa és que hagi estat un gran artista, segurament el millor músic del rock català; però això no ha d'influenciar a l'hora de jutjar-lo ara.
El primer símptoma que jo vaig tenir del declivi d'en Puntí va ser al MMVV del 2002, unte havia de tocar i al final no ho va fer. Es van adduir certs motius però jo el vaig veure creuant un carrer amb poca estabilitat. I en fi, des d'aleshores ençà que a aqust home no l'he vist mai sencer.

Anònim ha dit...

Ei!! he vist que a optimistafri hi ha un altre video del concert de Lliçà.
Gràcies optimistafri!!!

Pel que fa al de les 12:15, estic dacord amb que en Puntí ja no es el mateix, que hi ha hagut un canvi i per la meva part un canvi cap a la part negativa i no positiva. És una llàstima.

Anònim ha dit...

i el proper concert del crac?
ja fa massa k no toke

mixtura ha dit...

hola de nou anonima-terrorista 12:27, crec que enfoques la situació massa pesimista.
Els que tenim ja un cert vagatge en aquesta nova etapa d'en Josep, les hem vist de tots colors...sabem del que es capaç de fer bo (mediterraneo, heliogabal, bar la Forca, Sant Celoni, Figueres..) , no tan bo com al Bam, o desastrós com al Zacaries, jo vaig ser un dels primers critics al del Zac, potser més que tu i tot, ja varem discutir aquí llavors si era covenient o no opinar com fas tu gratuitament sobre conductes o estats fisics, sempre he pensat pero que ningu millor per opinar que la seva gent de confiança que es la que realment sap com pensa.
Diguem massa optimista, pero vull creure que no se l'hi ha oblidat gens fer música, (que hi ha un canvi.. es evident, que aburrit seria si no fos així!), queda esperar, quin remei.

per cert, nomes els discos tens en comú? buff quin bluf, com dius tu, t'estas perdent moltes coses, hi ha més gent doncs q necessita un canvi, ...de bon rotllo eh

salut!

Anònim ha dit...

ja no tornarà a tocar més

Anònim ha dit...

Acabo de veure i sentir els vídeos de Lliçà que ha penjat l'optimistafri i (deixant de banda l'afonia que patia) m'han agradat molt. No vaig anar a Lliçà i no sé si aquestes dues cançons van ser l'única cosa salvable del concert, veient les opinions de per aquí potser sí, però insisteixo que m'han agradat molt els dos temes. Jo crec que encara hi ha espai per a l'esperança però haurem de ser pacients.

Uri

Anònim ha dit...

anònim terrorista,referent a les teves preguntes; ningú no es el mateix d'abans,amb això dic,que de canvis sempre hi han;,i respecte als concerts anteriors a fa 5 anys,et puc assegurar que eren tots brutals,tant fos ell sol, o amb banda.I dels concerts de fa 5 anys fins al dia d'avui han hagut menys,pero també dic que han estat boníssims,tant ell sol o amb banda,menys 2 o 3 en concret..A mi m'agrada el puntí dels discos,però sobretot m'agrada el puntí en directe,cosa que el fa fer únic en la seva espècie.I pel que fà a disc nou,em consta que te bastant material..,el seus motius hi hauràn.Amb afonía o sense, que us duuuri!! toni

Anònim ha dit...

M'agradas Toni

Anònim ha dit...

Hi ara amb baix a masturba Toni

Anònim ha dit...

doncs poppins gravat i posau al youtube, així en gaudirem tots.. toni

Anònim ha dit...

respecto totes les opionions però jo no veig disc per enlloc... algu en sap alguna cosa?. friso per comprar-lo!!!
camisadeflors

Anònim ha dit...

noi... l'algú no en sap res...

Anònim ha dit...

8 de Novembre Festa de la ratafia de Sta Coloma de Farners, concert de Josep Puntí

Anònim ha dit...

Si, el mana!!!!

a kina hora i on es el koncert???!!!!

Anònim ha dit...

http://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-1328-cat-festa_de_la_ratafia_de_santa_coloma_de_farners.htm

aquí hi ha un pdf amb el programa de la cosa. diu que cap a les 9 comença una mena de representació històrica i "a continuació" l'actuació d'en Josep Puntí. Serà cap a les 10 doncs, no?

Anònim ha dit...

k pasa? ningú diu res? no hi ha caliu pel koncert del Puntí????

jo faré molts quilòmetres per venir a veure el més gran!

adrià i josep, estem amb vatres

ià.

Anònim ha dit...

Ens agradaria anar al concert amb vosaltres. D'on veniu? Nosaltres vivim a Mollet del Vallès

Anònim ha dit...

com va anar el concert? nosaltres al final no vam poder venir...

Agustí ha dit...

va estar molt bé! la veu li va respondre molt bé! la millor manera de dir-ho seria que va semblar un concert més "tradicional" en el sentit que anava directe a les cançons sense "perdre's" pel camí.

molt bona, per mi, la interpretació de "sota una col" que va intercalar a la part central amb "jeu" (diria). A vere si puc posar alguna cosa decent al youtube.

interessant també la complicitat amb la festa de la ratafia interpretant "la font del gat" canviant-ne la lletre per "beure ratafia, beure ratafia és molt bo, agafarem un gaaat" o alguna cosa similar.

per cert, cap al final va pujar un guitarrista amb ell a l'escenari a fer un parell o tres de cançons que no sé pas qui és però que va estar molt correcte i es van entendre força bé.

un senyor concert amb l'únic però de l'excessiu xivarri (si jo fós en puntí potser hagués demanat que callessin d'una puta vegada) d'alguns que només es dedicaven a beure ratafia a la part de radera de la carpa i que cridaven com si els hi anés la vida. hi ha gent que és imbècil i és preocupant perquè passa a tots els concerts on el volum dels bafles no és dels que fa explotar els timpans.

Anònim ha dit...

als administradors d'aquest bloc-> a veure si feu un post pel concert de Sta. Coloma de Farners

Anònim ha dit...

A mi em va agradar molt el concert de Santa Coloma pero vaig trobar a faltar una mica de interacció entre ell i el públic. Al principi estava molt tancat amb ell mateix i no va dir gaire res. Sort que al final es va deixar anar mes.

beure ratafia és bo!!!!!! si!!

Anònim ha dit...

això està mort,
princesa, val més res que això

s'haurà de montar un blog dedicat al puntí nou, pk aki ja no ia res a pelar!

miau

mixtura ha dit...

ja teniu entrada nova al Blog.

ratafia, ratafiaaa per anar a dormir!

salut!

Anònim ha dit...

Anònim 7/11 a les 3.59, jo no vaig anar a la Festa de la Ratafia, però si vols anar a algun altre vine amb mi, sóc de Bigues i Riells , del Vallès Oriental.