PREMIS ENDERROCK

Premi Enderrock 2003:
Millor disc segons la crítica musical: Maria

Miquel Gil, Adrià Puntí i Albert Pla, premis Enderrock de la Crítica i Llach triplement premiat per votació popular
12/02/2003 19:12
BARCELONA, 12
El músic Miquel Gil i els cantants Adrià Puntí i Albert Pla han resultat guanyadors dels premis Enderrock de la Crítica que s'handonat a conèixer avui. Gil ha obtingut per 'Orgànic' el premi amillor disc en català de l'any i millor disc de folk i novesmúsiques; Puntí l'ha obtingut per 'Maria' el premi al millor disc de pop-rock en català, i Albert Pla el premi a millor disc de cançó d'autor en català per 'Anem al llit?'.
Els premis s'entregaran el 13 de març a la Sala Bikini de Barcelona durant una gala que estarà presentada per l'actor Toni Albà. Aquest serà el primer acte per celebrar el desè aniversari dela revista musical 'Enderrock', fundada el 1993.


Premis Enderrock 2000:
Millor disc segons la crítica musical: L'hora del Pati
Millor videoclip: Sota una col (L'hora del Pati)

Imatges del videoclip Sota una col:














3 comentaris:

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

"Maria" i "L'hora del pati", dos treballs qualificats amb Excel·lent, però la Matrícula està per arribar, el millor disc encara no s'ha publicat...

Anònim ha dit...

eis! ke et deixes el "pepalallarga i...la conxita de l'aiguardent" un disc debut en solitari, excelent, sobre tot el k va ser la seva posada en escena,increíble!.I referent al millor disc de l'adrià en solitari, sense lloc a dubte, Maria,per mi,es clar.Esperem el proper amb ànsia,pero es k cada vegada, es posa el llisto mes alt.Espererem entre d'altres,la del "teléfon roig"!,jej,un embrionet.

camisadeflors ha dit...

Sabeu moltes coses espavilats!!! el telèfon roig eh? bé a veure amb que ens sorpren. Diuen que el proper disc està al caure però té problemes burocràtics.