DIRECCIÓ DEL VIDEOCLIP 'QUAN SOMRIUS' - DISC 'ALTRES CANÇONS DE NADAL'

Per celebrar les festes de Nadal del 2000, bona part dels músics catalans s'han ajuntat per enregistrar Altres cançons de Nadal, un disc en el qual grups com Gossos, Glaucs, No 'nem bé, Mesclat i solistes com Adrià Puntí, Quimi Portet i Toni Xuclà donen la seva particular visió d'aquesta època de l'any, a partir de versions de cançons tradicionals o noves composicions, sota la producció executiva de Xavi Fortuny.



I, com en altres discos d'aquestes característiques, no hi podia faltar una cançó col·lectiva, Quan somrius, en aquest cas obra del membre de Sopa de Cabra Josep Thió. Precisament, el videoclip d'aquest tema es va començar a enregistrar divendres passat en un estudi barceloní, sota l'atenta direcció d'Adrià Puntí, que des de fa temps es mou també en el camp de la producció discogràfica.


(Article publicat al diari Avui el 23 de novembre de 2000)
En aquest disc de nadales l'Adrià hi col·labora amb la cançó "Cap d'any d'esquila", cançó extreta de l'obra de teatre "El Robinson del Metro", de la companyia ja dissolta "Teatre de l'estació", per la qual l'Adrià va composar la música.











1 comentari:

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Argument de l'obra de teatre "El Robinson del metro" de Felice Holman:
Aremis Slake és un noi de 16 anys, baixet, miop i somiador. És orfe i ha de viure amb uns parents llunyans que l'acullen per caritat. Desesperat per la seva situació s'instal·la al metro de Nova York, com un nou Robinson Crusoe.