CONCERT AL ZACARÍAS ZAC CLUB (12 ABRIL 2006)

Proper concert: 12 abril 2006
Població: Barcelona
Lloc: Zacarías ZAC CLUB


83 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial! Genial!
Ja patia que aquest moment no es produiria mai.....!
A veure quines sorpreses ens té preparades l'Adrià i de pas ens dóna "suquillu" fresc per seguir amb el tema de les versions, que sembla que se'ns esgota la memòria!!!! Ja, ja, ja!!!!
Vinga que no hi falti ningú!!!

SARGANTANA

camisadeflors ha dit...

enmig de la ciutat,
i corre un boig que enamora
porta un telèfono booig...
A veure amb que ens deleita el senyoret Puntí!!!!!!
impacient estic...

Anònim ha dit...

Buahhhh!!!!!
Tant de temps esperant, entrada reservada..... i finalment no podré anar al concert!!!!
Algú sap si tocarà a altres llocs aviat? Encara que sigui fora de Barna.

SARGANTANA

PD:Disfruteu força els que podeu!

Anònim ha dit...

Bueno sargantana, en principi tinc entés que tocarà pel mes de maig a jaén,no se si et pot interesar,tot i que segur que anirán sortin concerts,pq em sembla que a principis d'abril o maig surtirà el disc.
Buff, kines ganes de veure el Geni en acció!!. toni

Anònim ha dit...

Vaja.. no vull ser tocacull... pero si no se sap quan surtirà el disc.. millor no dir res.
Sempre s'ha anat allargant tant la cosa, que ja estem prou baldats de dates promeses

salut!

Anònim ha dit...

company! es diu el que es pot i el que se sap! ya se que la paciència desespera... toni

Anònim ha dit...

t'hi entès, i que no faltin noticies com aquesta! el que pasa es que hem llençat moltes campanes al vol i fins que no estigui al sac i ben lligat...

salut!

camisadeflors ha dit...

A veure el concert que farà en Puntí a la Zacaries, de ben segur que alguna bona nova ens endurem. O almenys podrem intuïr quelcom, si en el seu repertori hi han moltes cançons noves...
Encara que tot i així, no se sap mai.
Ja estaría bé , ja un disc nou; del disc "Maria" deu fer més de 2 anys no?
Bé, tranquils penya que alguna cosa nova s'acosta, és nota a l'ambient, que venen sorpreses...
I sinó, sempre ens queda el FIGAROCK!!!

Anònim ha dit...

sips, sempre ens kedarà el figarock!! el disc maria em sembla que es del 2002,es a dir farà 4 anys!!!. toni.

Anònim ha dit...

De nou disc res de res. Aquest concert de Zacaries es per fer quatre duros i poder engrasar la màquina. Que es tanquen els programes d'estiu i s'ha de demostrar que un esta viu... suposo que sonara algo nou i moltes versions.

Anònim ha dit...

vaya...llàstima...

Anònim ha dit...

El disc està en la fase final.toni

camisadeflors ha dit...

Espero que tinguis bones fonts, toni.
Me'n alegro.
Camisadeflors

Anònim ha dit...

Doncs jo ho espero també camisadeflors, i no només pel disc, si no per que espero que això impliqui gira i poder veure'l per fi en directe!!!!! Ja us vaig comentar que finalment estaré fora i no podré anar al concert del Zacarias.... :_(
Ja explicareu què tal..... però tampoc us explaieu massa que se'm posaràn les dents molt i molt llargues!!!!!

SARGANTANA

Anònim ha dit...

SENSE COMENTaris...

Anònim ha dit...

Intentaré ser lo mes objectiu posible,em costarà pero es lo que hi ha.Fa anys que segueixo l'adrià,i akesta nit,estaba pero no estaba,feia temps que no el veia tant fotut,intentava fer cançons pero tant sols es quedaven en esboços molt desenfocats,comença les cançons i ja la vol acabar només haverla començat,intenta lligar cançons senceres i acaba perdent-se tot sol,vol fer mases coses a l'hora,i clar els dos musics que l'acompanyaven,bateria i percusio intentaven seguirlo com podien...
Semblava com si la seva imaginació no dongues a bast,no em d'oblidar que es un geni, i els genis suposo que també es bloquejan de tant en tant, i el que si es cert que no l'hem de descalificar, un dia dolent el pot tenir tothom.
ke us duuri!!. toni.

Anònim ha dit...

Hola geent!

A mí tb em costa ser objectiva, però he trobat que ha estat prou bé. Després d'haver-lo vist aquest estiu, esperava molt menys... Per mí es com si ens convidés a ca seu i ens toqués uns temes, fa el que vol, sense ordre... Això de començar cançons i deixar-les a mitges o enllaçar-les amb altres ja li havia vist fer amb Umpah-Pah... És un geni! i a mí m'agrada així, malgrat tooot!!
Salut!

Anònim ha dit...

Lo d'ahir no s'aguanta per en lloc. Diguem-ne que va ser el més semblant a "el preludio de un adiós". D'entrada vaig quedar molt sorprés de la de gent que hi erem, malgrat la poca publicitat del concert. Vaig pensar que això hauria de ser super motivant per qualsevol, però bé... l'Adrià es va limitar a pendre'ns el pel, faltar al respecte al public i als seus músics (el tracte al bateria va ser humiliant), i a reventar qualsevol possible opció de tenir algun altre bolo seriós. Perquè un pot anar cuit i passat, però al menys ha de tenir un mínima estima al seu 'ofici', i 'intentar' oferir una mica de màgia als que l'aprecien. I ho dic des del convenciment que l'Adrià té tant talent que només a mig gas en tindria prou per emocionar-me... però per això ell hauria de voler tocar en el seu propi concert, i això ara mateix no passa... M'agradaria pensar que algun dia tornarà. 'Shine on you crazy diamond'
Dani.

Anònim ha dit...

Dani, totalment d'acord, lo de ahir no va tenir nom, sen's va fotre de nosaltres.
Pero be, que segueixi disfrutant d'alla on be, perque on va no ho sabem

Anònim ha dit...

La mare que el va parir!!!! Ni el mateix intèrpret (però era l’Adrià o el seu germà, com afirmava???) sabia què és el que estava perpetrant, tant és així que va arribar a preguntar-se en veu alta: "Això què és, un concert, una pel•lícula, un circo???", tremendu!!! Cançons que acabaven abans de començar, altres que arribaven a la seva fi sense haver passat per l'estribillu de rigor, estirabots elèctrics, improvisacions desafinades, "On The Nickel" del Tom Waits gairebé sencera, el primer vers del "Whole Of The Moon" dels Waterboys, el primer vers del "The Needle And The Damage Done" del Young, alguna cançó (poquetes) de l'artista abans conegut com Adrià Puntí, una del primer disc d'Umpah-Pah ("Mirall Capgirat") absolutament deconstruïda, capgirada del tot..., ah, i tu també allà, després de tants anys, amb la banda sonora de la nostra història feta bocins, “cadavre exquis”... Quina nit més surrealista!!!

Anònim ha dit...

Jo també vaig quedar molt decebut de lo d'ahir. I no és una mala nit, perquè ja és per on anava les últimes vegades que l'havia vist, però pensava que després de tant temps de no tocar veuria alguna mena de revifalla.
El problema d'ahir no era anar passat, ni molt menys. El problema és anar a tocar sense haver-se molestat ni tan sols a repassar una quinzena de cançons per tenir un repertori decent. Segurament allà dins no hauríem trobat una vintena de persones que se les sabessin menys que ell.
Està bé improvisar, confiar en la pròpia genialitat i fer conyes com la de posar la cervesa sobre el teclat i anar a fer de públic, però una cosa és l'ús i l'altra l'abús. Em vaig avorrir solemnement.
Només es pot dir, essent molt generós, que va fer 9 cançons definides, i només 1 (El boulevard dels xiprers) mínimament completa.
Ah! I no em crec que el disc estigui en fase final, perquè se n'hauria notat alguna cosa, i tots els embrions semblen estar molt verds.
És cert que hi va haver alguns moments (que no van ser més que això: moments) en què es veia la seva genialitat aparèixer, però en general, divagació constant.
I chapeau pels dos acompanyants, que van fer el que bonament van poder i se'n van sortir prou bé.
Ell presentava les poques coses amb cara i ulls que va fer les presentava com a obra "del meu germà al cel sigui". Em sembla que tos anàvem a veure aquest germà, i que si no és capaç de ressucitar-lo ja, poca cosa tindrà a dir al món de la música o, com a mínim, de la música en directe.

Anònim ha dit...

A veure gent,

estic un xic indignada amb els vostres comentaris. Si sou seguidors de l'Artista haurieu de saber que no és la mateixa persona que fa un temps enrera. És un ARTISTA amb totes les lletres, però també és una persona i com a persona ha canviat amb el temps, tots ho fem. Les condicions en les que ens toca viure ens fan canviar. Ningú el pot jutjar per això.
Qui es pensi que un concert de l'Adrià Puntí serà el mateix que cinc anys enrera, crec que està equivocat. Ara és així i ens deixa compartir el que sap fer millor, música...
Només li trobeu defectes. No veieu que malgrat TOT, continua sent virtuós amb les guitarres, fa filigranes amb la veu i es un geni al piano??
Fa molts anys que el conec, i el vaig conèixer abans com a persona que com a artista i crec que val moooolt i que no se l'ha valorat mai com cal.
Així que si de debó us considereu seguidors, doneu-li suport, que li fa molta falta i no el jutgeu. Si el torneu a veure i us avorreix, marxeu....o simplement la proxima vegada no hi aneu.
Els que penseu com jo, gaudim-lo com el tenim i recolzem-lo , si no hi ha disc nou, doncs que no n'hi hagi... que no vol acabar les cançons o les vol tocar de diferent manera, endavant.... les cançons són les seves creacions i no són "intocables", ara les sent així, com les vau sentir ahir....

Que ens duri a tots la sort de poder compartir amb ell moltes estones encara.....

PD: James, no té cap germà.

Anònim ha dit...

Pili, vam pagar 9 euros (alguns 10) per anar veure un concert no un circo com al que vam assistir. I no es tracta de si ho va fer malament o no, ni de jutgar-lo ni res, simplement que no es va prendre en sèrio la nit ni la gent ni res de res, i això, amiga meva, no té nom.

Semblava que la primera mitja hora seria de broma, però de fet va ser la millor.

Un desastre. Lo únic que ho podia haver arreglat era tornar-nos els diners perque això és estafar a la gent.

Un salut

Eduard

Anònim ha dit...

Algú sap com es diu la segona cançó (crec que va ser la segona) que va tocar? Em sembla que també la va tocar al fòrum de Barcelona y no hi és en cap disc en solitari. Si algú sap on la puc trobar em faria un gran favor també... és una cançó molt maca i vaig sentir algú cantar-la (es sabia millor la lletra que no pas ell).

Merci

antoni

Anònim ha dit...

Mira pili...

jo estic fart de defensar-lo a tort i a dret, però el que dius sobre el concert d'ahir em sembla voler-se posar una bena als ulls. Jo sempre he defensat que els concerts siguin sempre diferents i que les cançons varïin, o sigui que el que dic jo no té res a veure amb com has interpretat tu les meves crítiques. Ahir no era canviar les cançons, era no saber-se-les, era no haver-se preparat res.
Una cosa és no servir per treballar, però això és portar-ho a un extrem massa bèstia. Ahir vaig sentir gent que es disculpava d'altra per haver-los dut allà. Així només aconseguirà perdre el seu públic. Jo he estat dels que l'he defensat com ja he dit abans però coses com les d'ahir només fan que em caigui la cara de vergonya de defensar-lo, i un dia o altre t'acabarà passant el mateix.
Se li ha de fer costat, sí, però no permetre-li tot. Em sembla que el que li comença a caldre és un parell de plantofades, per entendre'ns, a veure si desperta i s'adona que com realment val és fent les coses com sap ell, però currant-s'ho una miqueta.
Evidentment no teni mcap dret a exigir-li res, perquè no som amos dels artistes que ens agraden, però si realment vol seguir en el món artístic més val que es desperti ràpid o en els propers concerts sereu tu, ell i poca cosa més.
Sé que sóc dur, però és com em sento ara després de lo d'ahir, que em va saber molt greu.

Anònim ha dit...

Per cert, la segona cançó va ser En Pepitu va de curt i és del disc L'hora del pati

Anònim ha dit...

Pili, sí, ja sé que no té cap germà i que es referia a un que s'anomena Adrià Puntí, germà que es va inventar un tal Josep Puntí.

Per aquí hi ha qui diu que les seves darreres actuacions han estat més o menys així; bé, no sé quines han estat aquestes actuacions, però l'última que li vaig veure al Fòrum l'estiu del 2004 no va tenir res a veure amb la d'ahir. Va ser un concert amb totes les de la llei, amb una banda que sonava perfecta i un Adrià centradíssim. Una de les millors que li recordo en 15 anys d'anar-lo seguint. I encara no fa dos anys d'això.

Per cert, ahir també va fer "Lau Teilatu", a la seva manera d'ara, com dieu.

Anònim ha dit...

K enfadats k esteu tots....

A mí la bena dels ulls fa temps k em va caure, sembla que sigueu vosaltres que no vulgueu veure k passa...

Cadascú amb la seva opinió...

Per sort, encara que "no desperti" no serem ell i jo als propers concerts!

Anònim ha dit...

Només puc dir que la cançó "En pepitu va de curt" millora molt en directe. Ens falta un disc de'n puntí en directe ;)

antoni

PD: Evidentment, no amb el directe d'ahir :(

Anònim ha dit...

Vaja, em sabia greu haver-m'ho perdut però ja veig que no se'n surt.

Anònim ha dit...

Ningú parla de la mala organització del local? Ja que una sala de concert hauria de tenir un técnic de so, tenint en compte que un bon músic li costarà tocar amb instruments desafinats, mala sonoritat... Tot i així vam sortir tristos. És un gran artista, però teniem tantes ganes de sentir-lo en directe...

Anònim ha dit...

desde liego que no va ser ni de lluny un bon concert,m´atreviria a dir que ni tan sols va ser un concert,per moments va semblar un esboç mal dibuixat del que podria haver estat,pero d´aquí a dir que va ser un suicidi de l´Adrià va un mon.Desde luego si es veritat que el xabal està deprimit i llegeix això es per suicidar-se.Si no us agrada no hi torneu,jo també crec que va ser una estafa pero penseu per un moment en la persona i no en l´artista,os heu parat a pensar com es pot sentir algú despres de veure el que va fer ahir i saben el que podia haver fet?Vaig creuar dos paraules amb ell i els seus ulls ho deien tot.Està cansat,està perdut,la veritat es que em va fer molta pena pq el vaig veure molt malament pero no tinc el minim dubte de que em tornarà a sorpendre com fa vora de 2 anys a Rupià.Dexeu que es retrobi amb el seu alter ego i que es recuperi.I a tu Adrià si per casualitat llegeixes aixó recuperat rapid i tornans a sorpendrens pq estic segura que molta gent pagaria per veure un concert com el de Rupià.QUE ET DURI.Noemi

Anònim ha dit...

Si no hi ha cançons noves, volem un disc en directe!!!

Anònim ha dit...

Sense comentaris del concert...
Òstia, doncs, jo vaig flipar amb la presència que té l'Adrià.
Jo no m'he sentit gens ofès, ni molt menys.
Nosaltres també hem crescut...
i degenerat...
llops!!! elefants!!! serps!!! i ànecs!!!

Anònim ha dit...

deixem-ho en que va ser un assaig del que podria haver estat un bon concert

Anònim ha dit...

Per trencar una mica el gel,...no se si us pot interesar.(es de fa uns quants anys,si no m'equivoco del 92)
-Adrià puntí i fàbregas assegura que no recorda quan va néixer, però diu la llegenda que es va tenir la primera notícia d'una tal adriana el 12 de novembre de 1979, al barri de les pedreres, a girona.Ha cursat estudis d'Antropologia i historia de l'Art.Ha treballat en diversos oficis, des de promotor de diaris fins a mecànic, passant per cambrer de barra de bar.Ha format part també de Tremperol, Dicotímia,Bohèmia Gironina, i Luca's.Va tirant d'un 4 L atrotinat i fuma desde Celtas fins a Gitanes.Li agrada muntar a cavall i llegir.Canta i toca la guitarra acústica, el piano, el violí i l'harmònica. Toni.

Anònim ha dit...

Em sembla que algú m'ha interpretat més negativament del que jo volia, potser no m'he explicat prou bé, però penso que és imprescindible que canvïi la tendència ja si vol continuar. M'encantaria veure'l bé i en forma, però veig que cada vegada el seu repertori es redueix més, que va oblidant les seves pròpies cançons progressivament, les improvisacions són cada cop menys innovadores i tan bon punt puja a l'escenari sembla tenir ganes d'escapar-se'n.
Realment l'ajudem simplement rient-li les gràcis i anant-li a fer companyia cada cop que hi puja?
Jo també he tingut l'oportunitat de conèixer-lo personalment i m'agradaria ajudar-lo, però no crec que el pugui ajudar ja d'aquesta manera.
Ahir vaig anar a Barcelona des de Girona expressament per fer-li costat però demà em costaria anar-lo a veure al costat de casa mateix, perquè esperava veure almenys un xic de revifalla, alguna cançó reincorporada al repertori, alguna idea nova sobre les pròpies cançons, alguna cançó nova mínimament definida... alguna cosa.
Personalment crec que, pel motiu que fos, no va ser capaç de treballar-s'ho prou prèviament i ho va confiar tot al geni. I amb el geni no n'hi ha prou, sobretot si no estàs al 100%.
Probablement ell no veu la sortida però hi és. Però és ell qui l'ha de veure i mentrestant no seré jo qui li digui que va bé per aquest camí, perquè no crec que li faci cap bé perquè no és més que seguir evitant afrontar les coses.

Anònim ha dit...

si toni, axò que dius va sortir al Temps de rock nº6. uns llibrets de biografies que es venien conjuntament am el setmanari el Temps xls volts de l'any 1992

Anònim ha dit...

si toni, axò que dius va sortir al Temps de rock nº6. uns llibrets de biografies que es venien conjuntament am el setmanari el Temps xls volts de l'any 1992

camisadeflors ha dit...

És pot saber de què va tot això de l'Adriana? No entenc res...

Anònim ha dit...

Ni jo tampoc,jeje, tot i que em sembla,que va canviar adriana per Adrià!(poder era massa atrevit). toni

Anònim ha dit...

Això va dir ell. Em sembla que la cosa era més o menys que va veure el nom en una pintada i li va agradar, però va pensar que si arribava a casa i els deia que ara es deia Adriana potser s'espantarien i ho va canviar per Adrià.

Anònim ha dit...

Deixeu-vos de miratges. El Puntí està malalt i no pot actuar. Si el disc és a punt de sortir vol dir que sí que és capaç de crear i... això és molt! però el que té no es recuperable i no crec que pugui reeixir.
Que crei!!!

Glop de nit

Anònim ha dit...

bueno, ara ja una mica més fred.. puc dir que despres de l'enrabiada, tornaria a confiar amb ell (com hi estat confiant tot aquest temps).
Crec en el valor de les persones i que tothom es recuperable. Tornem-hi vinga, anims Josep, escolta als qui t'estimen

Anònim ha dit...

No vaig anar al concer de què parleu, però sembla calcat a l'actuació que tingué l'estiu passat al FigaRock.
Tinc una edat (50) i això em dóna una certa perspectiva. Aquell dia actuava al costat (no simultàniament) del Pau Riba i de l'Oriol Tramvia. Tots dos van passar per etapes calcades a l'actual de l'Adrià. Vaig vore l'Adrià simplement en una fase, amb la brillantor de la fase, amb la suggestió del moment que passa l'artista, amb tots els sentiments extrems que incita. A continuació vaig vore el Pau Riba, ja en una fase diferent a la que tant recordava al Puntí actual, fins i tot vaig vore com se'l mirava amb afecte, sense prejudicis...
Aquella nit va ser per mi molt especial...
No sé si m'he sabut expressar, però ho he intentat.

Anònim ha dit...

crec que força be t'has sabut expressar,jo akella nit també i vaig ser,el vaig veure moments abans força concentrat per la actuació,acabant d'assejar amb la armònica i amb el xavalet africà per allí sentats a l'herba.No es que fos un concert increíble,pero si va tenir cara i ulls,vaig vibrar,gaudir, disfrutar....com sempre m'havia passat,amb el qui un dia, es va fer dir adrià...sería el seu últim concert... em sento un privilegiat per haver-hi assistit. toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Josep, per si llegeixes això...

He estat un temps fora, a Firenze concretament, aliena a tot el que ha passat... Acabo de llegir, tot just ara, tots aquests comentaris i... m'han fet molt molt molt de mal...

No puc o no vull creure el que estic llegint... Se'm cauen les llàgrimes de pensar que tot el que s'ha dit és talment el que va ser.
No vull acceptar que has perdut l'encant, la brillantor, la genialitat... que he perdut a qui un dia em va seduir i em va enamorar...

"La Dansa de la Vida" ha nascut i crescut arrel de l'estima i admiració cap al millor Artista que mai m'he trobat, per tal de recorzar-lo, animar-lo, ajudar-lo i donar a conèixer la seva obra a tots els qui la desconeixien o no la coneixien prou...

Josep confiu en tu, no vull creure que això que s'ha dit aquí és cert, perquè si ho és, estaré empipada i decebuda, trista i desencisada...

Tens tot el meu suport, i crec que el de tots.
No vull perdre un Artista, un Geni, una Persona que m'ha fet sentir-me viva en tantes ocasions, que m'ha fet feliç, que he estimat tant...

Anònim ha dit...

Davant d'aquest comentari de la princesa dels ulls tristosvull dir, jo que he estat dels més crítics amb l'actuació de l'altre dia, que tot i que intueixo que ha entès el que hem volgut expressar i s'ha fet una idea de com va ser tot i això l'ha desanimat com em va desanimar a mi, que jo també encara espero retrobar aquell Adrià que tan bones estones m'ha fet passar. I amb això no vull dir que hagi de ser igual que aquelles vegaades; val més que vagi evolucionant, però sí igual de brillant, enginyós, genial...
Estic segur que ho pot aconseguir en un disc i, si s'ho proposa realment, en concert. Però li caldrà un esforç que només ell pot decidir si és capaç d'assumir. Jo segueixo esperant que sí, tot i que en aques moment no vulgui ni pensar en la possibilitat de viure una decepció com la de la setmana passada.
Que no m'agradés el que vaig veure l'altre dia no vol dir que li negués cap mena d'ajuda que lo pogués donar. Jo l'he conegut, encara que poc, i sé que és una persona que s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Molt bones puntinikis!, aki teniu la critica musical que sortia en el periodico de catalunya avui 21 d'abril d'en jordi bianciotto,diuen que els critics musicals son músics fustrats...,no se,en akest cas,no s'allunya pas gaire de la realitat:
TODO SE TAMBALEA
Preocupación: el primer concierto de Adrià Puntí en Barcelona en casi tres años no contradice la sospecha de que el ex-Umpah-pah vive días extraños.La confusión y el caos pueden ser compañeros de viaje el creador, aunque éste debe estar lo suficientemente entero para mirar su propia burbuja desde la distancia, sin complaciencia.Sí,la autodestrucción puede ser una obra artística,pero si una mano amiga nos la ahorra en el último momento,mejor.
Adrià Puntí está en ese estadio en que tanto puede entregarnos una obra maestra como vegetar indifinidamente como perdedor profesional (y/o artista de culto,que siempre viste).Pero,conociendo su fragilidad anímica,alarman espectáculos como el ofrecido en Zacarías. Un Puntí desbocado, que ensaya en público, que interrumpe canciones,que improvisa ante la mirada poco sorprendida de sus dos cómplices, batería y percusionista. Que corta el concierto en dos, se refugia en el camerino y vuelve a salir para otra andanada de canciones fragmentadas.
Pese a todo, ya fuera con la guitarra o, sobre todo,sentado al piano. Puntí nos recordó lo grande que ha sido y que puede volver a ser: a lomos de ull per ull y coral.lí,tanteando los primeros acordes de The needle and the damage done,de Neil Young, y brindando tres piezas nuevas: Kambele, Floops y Bye bye shadowland(inspirada en The Waterboys). Entregó momentos intensos, de una expresividad convulsa, como un Peter Hammill golpeado por la paranoia que pasa por encima de las canciones,devorándolas. "¿Esto que es un concierto? ¿un circo...?" preguntó Puntí al público. El tiene la respuesta: ¿qué quieres hacer con tu vida, Adrià?. toni.

Anònim ha dit...

Per cert, aki teniu un petit tast.
http://www.youtube.com/watch?v=cQOL2H-Jm70 (surrealisme en l'estat mes pur)
toni

Anònim ha dit...

La crònica del concert al Zacarias no em sembla desencertada. Crec que ho descriu força bé.

Anònim ha dit...

hola Adrià, espero tornarte a veure aviat, ets un artista polifacetic y mai no em defraudaras, enhorabona pel teu nou disc.

Anònim ha dit...

nou disc... on?

Anònim ha dit...

Amb en quimi? no es amb en bumbury?.toni

Anònim ha dit...

toni.... aquestes fonts que tens...

Anònim ha dit...

ja ho pots ven dir,jej, toni

Anònim ha dit...

aixxx... tan es si es am el bunbury o am en quimi, xo la questió es que hi haura disco no?

camisadeflors ha dit...

Penya... esteu fent perdre credibilitat a la pàgina...
Parleu per parlar o què passa?
jo no veig el disc per enlloc... i em temo que ni el mateix Adrià ho sap...
Tot i així, desitjaria equivocar-me...

Anònim ha dit...

Per akest mes de maig que faig anys, el millor regal sería un disc de l'adrià!!!.toni

camisadeflors ha dit...

farem un rock a la cort de porcs, eiiiiii ohhhh, rock a la cort de porcs!!!!!!!!!!!!!

camisadeflors ha dit...

eo hi ha algú perquí???

Anònim ha dit...

Demà a les 20:00 tothom al Mediterrani (c.Balmes 129), bolo de "Josep Puntí", germà bessó de l'Adrià, que canta, explica "txistes" i més (rodolins, monòlegs i composicions noves)...

Anònim ha dit...

Ok. segur que el proxim dissabte també tocarà???? Perque després del Zac Club em fa una mica de mandra. Qui es l'anna que dius adrià?

Anònim ha dit...

Vull creure que els concerts ja són diferents dels del ZAC, però enteneu que no és fàcil. Ens ho podeu explicar amb més detalls? Què va tocar? Com ho va fer? Com va ser el concert? Potser així ens en podríem fer una idea millor de com ha millorat la cosa.

Anònim ha dit...

mira jonin, va ser un concert molt i molt bó, va tocar temes amb el seu piano,guitarra i armònica, impresionant, va estar tot bordat,començava i acabava les cançons,se'l veia inspiradíssim i se'l veia feliç tocant,aixó es el que mes em va agradar.Va fer moltes versions,moltíssimes,em sonaven algunes i altres no, qualsevol que se li pasava pel cap en akell moment,pero de veritat gallinita en la piel,va cantar algún tema de triquiñuelas al oleo entre d'altres.No em vull fer pesat pero va ser increible,jonin entenc que sigui difícil entendreu despres del zac,res a veure,un 500% de diferencia,va tornar a ser l'adrià de "sempre".i ke duuri!! toni

Anònim ha dit...

Bé, el que expliques sona bé. Segur que m'hauria agradat més que al ZAC. M'ha cridat l'atenció sobretot això de les cançons del Triquiñuelas. m'agradaria sentir-ho. Esperem que vagi avançant en aquesta línia. Aquest sí és el camí.
Gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

Voldria saber si aquest proper dissabte 27 de maig l'Adrià tornarà a tocar al Mediterrani. Algú de vosaltres ho sap? Vaig anar al Zacarías i voldria treure'm el mal gust de boca que em va produir

Anònim ha dit...

veig que l'ultim comentari és del 23/05/2006.... algú te noticies més recents?

Anònim ha dit...

el dia 19 desembre josep puntí cantara canÇons d l´adria a heliogabal c/Ramon y cajal 80 barcelona 22h

Anònim ha dit...

Ei usuari anónim em sembla que t'has confós, en la pagina de heliogàbal diu que toca el 9 de desembre. toni

Anònim ha dit...

si,si,si es el dia 9 perdoneu

Anònim ha dit...

No et suïcidis, hauràs de fer l'amor .... jejeje, ja l'espero aquest concert de l'heliogàbal, la veritat és que pot ser brutal veure aquest gran geni en acció. A veure que ens prepara aquest home. Toni, merci pel dvd del puntí, és realment sorprenent, ens veiem al concert. Salut!! Àlex (Teià)

Anònim ha dit...

Bona frase veí!! benvingut al club puntiniki!! Teià es mou!!. toni

SrALGÚ ha dit...

eiiis! puntinikis en acció! jej

Anònim ha dit...

sips algú,jej ara ens faltarà la samarreta: som de teià...i què?,jeje. toni

SrALGÚ ha dit...

sisclaru!

Anònim ha dit...

jeje, bona la de la samarreta toni. realment ahir a la nit va sortir el sol, jej, esperarem amb atenció el proper esdeveniment (i un nou disc també estaria molt bé), i tant!! àlex

Anònim ha dit...

Toni, soc el Toni(2)i he vist que l'Àlex parla d'un DVD del Puntí. Quin és? Està a la vanda? Puc aconseguir-lo?

Gràcies...

Toni (2)

Anònim ha dit...

Ei Toni (2)! Es tracta d'un reportatge de l'adrià gravat a casa seva, a Salt, surt ell cantant i tocant la guitarra elèctrica al mig del carrer i després surt tocant el piano dins de casa. També sonen alguns temes dels discos mentre ell es passeja pel carrer. La veritat és que el muntatge del video està molt ben parit. Potser ja l'has vist. Salut! àlex

Anònim ha dit...

àlex, no l'he vist. On puc trobar-lo? On puc aconseguir una còpia? Està penjat a la web?
Gràcies...
Toni (2)

Anònim ha dit...

El toni em va passar la còpia a mi, vivim al mateix carrer. Jo no sé on pots trobar el video però si vols et puc fer una còpia, i fer-te-la arribar d'alguna manera ... No sé, ja em diràs algo. àlex

Anònim ha dit...

Doncs m'agraderia molt si em poguessis fer una còpia. Si no et fa res, m'escrius a cristoni@worldonline.es i busquem la manera de contactar. Jo soc d'Igualada. Gràcies.
Toni (2)

Anònim ha dit...

divendres 22 a les 22h Bar La Forca al costat de la betzinera BP del carrer paisos catalans de SALT en Josep i torna i amb més forÇa si cap que l´altre dia a heliogàbal. Pere Vilà