ADRIÀ PUNTÍ - MARIA DEL MAR BONET. BARNASANTS 1999





L' Adrià Puntí i la Maria del Mar Bonet junts, al cicle BarnaSants, el març de 1999.
Al Grec 2000 l'Adrià és convidat per la Maria del Mar Bonet a la plaça del Rei, i junts canten "Mmm... quin fàstic, Veeecs què bo!" i "Es fa llarg esperar" d'en Pau Riba.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si, jo vai ser-hi en akest concert, va estar molt be la colaboració de la mªdel mar,me'n recordo que la cançó mmm,quin fàstic,veeccs,que bo! la van tocar dues vegades,com la tenien que enregistrar,suposo per agafar la millor.
A mitg concert, l'adrià va referencia al alfred,amic d'en tronera a la serie l'aberint d'ombres,i el tenia al costat,jej,pq el va senyalar pq sino ni m'entero.
I al endemà al mitgdia al veure les noticies, em vai asabentar que justament akella mateixa nit,va morir en carles sabater.K per cert en el cd ho diu,dedicat a en carles sabater, k malauradament ens va deixar el dia d'akesta grabacio.
toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Sí, trista coincidència la d'aquella nit... Sempre portarem al cor a en Carles i recordarem els seus ulls, el seu somriure, la seva veu, la seva elegància, la seva amabilitat... Mai l'oblidarem...

Jo vaig poder gaudir de l'actuació de l'Adrià amb la Maria del Mar Bonet a la Plaça del Rei pel Festival Grec del 2000. La Plaça del Rei té un encant que molts racons de Barcelona no tenen, i la Maria del Mar Bonet va tornar un any més a formar part d'aquell encant.
Em vaig emocionar molt quan van cantar la gran canço d'en Pau Riba "Es fa llarg esperar", és trista però preciosa... i cantada per ells dos em va arribar molt endins... no vaig poder contenir les llàgrimes de l'emoció, la pell de gallina, el nus al coll... impressionant.
Van formar una gran parella dalt l'escenari... desitjaria que tornessin a coincidir.

Anònim ha dit...

ostis,l'adrià cantant cançons d'en pau riba,mira k l'he vist cops i mai l'he sentit cantar cap.un altre dia sera...jej

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Malauradament, em sembla que no hi ha còpia al mercat de l'enregistrament d'aquella nit (que en realitat van ser dues les nits que actuava la Maria del Mar Bonet a la Plaça del Rei, amb el seu espectacle anomenat 'DÒMINO'). Quina llàstima que no hi fossis...
Sempre m'ha agradat moltíssim la Maria del Mar Bonet, la veu femenina més bonica que mai he sentit, tan dolça i amb tanta força... i aquella nit vaig gaudir "exponencialment", en veure a dos grans de la música, junts, cantant una gran i preciosa cançó.

Anònim ha dit...

gracies de nou princesa!estas feta una crack!!, casi casi com l'adrià,jej
tonet.