AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN

DO (Denominació d'origen) és un programa produït per televisions adherides a la XTVL (Xarxa de televisions locals), productores del sector i realitzadors emergents, que tracta aspectes relacionats amb l'activitat cultural del territori. La programació DO s'elabora amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).
Programa de periodicitat setmanal, de durada de 25 minuts.
Equip format per Xavier Puig, Raimon Frasoy i Marcos Ruiz (Productor).
Consta d'una sèrie de 13 monogràfics dedicats a músics i grups representatius de l'esfera catalana. Cada capítol monogràfic presenta un fil conductor diferent, no només pel que fa als continguts, sinó també al format. Entre altres artistes, els protagonistes del programa són Pomada, Miguel Poveda, Gorka Benítez, Solo los solo, Astrid, Adrià Puntí, Jorge Rossy, Antònia Font, Refree, Paul Fuster, Miquel Gil i 2 in Par. La XTVL ja va emetre 10 capítols d'aquest programa durant la temporada 2003/2004.



El corresponent programa protagonitzat per l'Adrià Puntí s'ha pogut veure en cadenes com Badalona TV i TV d'Hospitalet entre altres; va ser enregistrat el passat estiu a Salt, població natal i on actualment resideix, concretament al seu carrer i a casa seva. A la següent direcció podreu visualitzar el vídeo, del qual en podeu veure algunes de les imatges a continuació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

vaig veure un tros aquest cap de setmana al canal nord de l'empordà, estava molt bé a veure si el passen amb una mica més d'antelació o es comercialitza d'alguna manera, potser en un futur dvd?

longui13

Anònim ha dit...

Com anècdota,li van dir que siusplau que toqués una cançó sencera,pq ja coneixeu l'adrià,i aleshores va tocar la del boulevard dels xiprers, com no!!.toni.

Anònim ha dit...

He vist el video a través del link que hi ha aquí. Molt emotiu, sobretot la versió del Boulevard que m'ha posat la pell de gallina!
I la part final on es posa a improvitzar-composar amb els seus pianos m'ha encantat.

Susanna (Sargantana)