LA TROBADA 1

384 comentaris:

1 – 200 de 384   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

Hola, felicidades por tu blog y gracias por traernos a la memoria a este gran artista.

Un saludo desde Madrid, para ti y per la meva estimada barcelona

entiendo y hablo catalán pero no lo escribo, disculpas.

YoHanna

Anònim ha dit...

Hola princesa!
Torno a felecitar-te pel teu blog..
fantàstic!

et deixo un link de la actuació que va fer l'Adria al Forum.. es poca cosa.. pero sona be :))
i a falta de concerts..

rtsp://videors.terra.es/multimedia/video/cultura/forum/forum0877.smi

salutacions!
mixtura.

Anònim ha dit...

hola, m'agradaria saber on puc trobar partitures, o més bé tablatures per a guitarra de l'adrià, preferiblement a la xarxa (internet). estic molt interessat per la tablatura de tomb.

i bé, soc d'alcoi (alacant), molt bona pàgina, continua així ;)
i gràcies per tot.

Anònim ha dit...

Gràcies pel temps que dediques en aquest blog. La veritat és que els seguidors de l'Adrià fa temps que estem cibernàuticament orfes, i seguir-li la pista no és fàcil. Gràcies per les entrevistes recopilades, i tot el material que has recollit. Espero que ben aviat l'Artista ens proveeixi novament del seu talent, i poguem parlar aquí de la seva música, concerts i actuacions.

Salutacions !
Dani

Anònim ha dit...

Trobat a internet (http://www.figarock.org/). Aquest dissabte 13-08-2005, concert de l'Adrià a La Figuerosa (prop de Tàrrega), presentant l'espectacle "Longui nº13 rock"

Dani.

Anònim ha dit...

Extraordinario blog este dedicado a uno de los grandes de la música, aunque no salga en los 40…y qué?? uno de los mejores artistas que hay en la península,aún por conocer por algunos,y es que las grandes promociones van dirigidas siempre a los mismos…
Gracias a las personas que han dedicado su tiempo a realizar este espacio (tan necesario),por haber recopilado toda esta información y ayudarnos a seguir la pista de este artistazo,felicidades y gracias princesa.
Saludos a Cataluña.

Anònim ha dit...

bona idea akesta del blog ;) aixo es admiracio kina currada amb la mandra k fa fer un blog i actualitzar-lo. se sap alguna cosa d'un disco nou? felicito a ki fa el blog i aupa adri!
cesc tgn

Anònim ha dit...

bueno, en principi hi ha un disc pel mes de març vinent,produit per bunbury.K ja hi han ganes!!
toni

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

M'alegro molt que us hagi agradat aquesta idea, gràcies, una vegada més, a tots.

Per cert Toni, a més de cronista improvitzat t'hauré de fer, juntament amb en Dani, membres honorífics d'aquest blog, les vostres participacions són habituals i això està molt bé :) , d'això es tractava, que hi hagués una interactivitat, una participació de tothom.

(Aprofito per recordar-li a en Mixtura que no he oblidat el que té pendent... espero que estigui fent els deures...)

Salutacions

Anònim ha dit...

Mixtura d'ulls,blaus,verds,clucs,engrisoldaaaats!!!

Anònim ha dit...

Ei!!! La veritat es que és flipant la feinada que estàs fent. Dir-te que realment està molt "currada" descrius perfectament fins a l'últim detall.
Només dir-te que pots estar molt satisfeta del que estas fent, qualsevol artista estaria molt agraït de veure l'interés i admiració que en aquest cas tens per l'Adrià.

Gràcies.

Adrià-SDG

Anònim ha dit...

se sap algo nou de l'adrià? tinc entes que aquest mes de setembre,un tal ismael colomer,treu un disc,en el cual l'adrià -o pringat nº13-jeje,i participa.Segurament hi hauran concerts,en el cual estarà de convidat, el gran monstre d'escenari, es a dir en puntí! per cert, aquesta pàgina,cada cop esta mes currada!gracies de nou princesa,pq sense tu,no se que fariem els adriadictes.
toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Quants afalacs! cada dia em sorprenc més...

Toni merci per n-ésima vegada.
Com a cronista improvitzat i membre honorífic que ets, si vas a algun concert properament, compto amb una crònica teva, sí o sí? ;)

Adrià m'ha fet molta il·lusió trobar-te per aquí i llegir el teu comentari, SDG ja t'haurà dit que m'ha alegrat molt que hagis escrit, de fet no esperava menys :)
Per cert, bona oïda sí! allò que t'he deixat per escoltar... molt semblant als Police dels bons temps, espero que t'hagi agradat ;)

Una abraçada

PD: Matitzo, per no crear confusions, que no em refereixo a l'Adrià protagonista d'aquest espai, sinó a un Adrià "bon amic" el qual també és un apassionat per la música, la bona música.

mixtura ha dit...

Hola princesa, tornan de vacances he fet els deures, no m'hen he oblidat!
ara som els teus seguidors :))
la crónica del concert pots anomenar-la "son buenos esta gente, si, me gustan"
.. ja veuras el perque :-)
(cronica rememorant un concert dels Umpah-pah)

Salutacions

Anònim ha dit...

i tant que si!!!
toni

Anònim ha dit...

ante la duda....un si!!! es clar!!

Anònim ha dit...

Volem cançons noves!volem mes concerts!Adrià on etssssssss??????????
Tornaaaaaaaa

Anònim ha dit...

eis,x casualitat he vingut a parar aki i molt bo el blog mlt complet,l'adri no te cap plana web i aixo feia falta!k se sap de nou?algu te alguna noticia fresca? no se ki fa el blog pro felicitats x la currada a ki sigui.
Un deixeble puntinià..

Anònim ha dit...

el k se sap, es k pel mes de març,treurà un nou disc produit pel bumbury,i de moment toca esperar...
un altre deixeble puntinià.
toni

Anònim ha dit...

felicitats companya per el teu petit homenatge!!! jo també sóc dels que penso que l'ADRià Puntí és un artista TOTAL, com n'hi ha pocs.
Salva
A veure amb que ens sorpren en el proper disc, si es que surt...

Anònim ha dit...

axò toni, continua infotmantnos

ALGÚ

Anònim ha dit...

jej, es farà el k es pogui,jej
tu algú també ens pots informar,,k al cap hi a la fi aixos de ser de salt, te una mica mes de ventatge, no?,je
o no, ki sap.per cert el mundo es un pañuelo,m'acabo de trobar un vell amic, d'akells que veus de temps en temps,i m'ha sorpres dient-me que havia estat amb l'adrià a salt, gravant una mitg horeta d'actuació al carrer a salt,per un programa del Btb.M'ha dit que em pasara el dvd. Tot i aixi, com jo soc un patata amb l'ordinador,quan tingui el cd ja em posare amb contacte amb la creadora d'akest blog per haviam quina manera ho podriem gaudir tots plegats.ostis kin rotllo os acabo de fotre,jej
Vinga gent! k us duuri!!. toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

El tema del DVD... si es tracta de material que es pretén publicar (en algun treball futur de l'Adrià o a la mateixa cadena BTV) no estaria bé penjar-lo a cap plana web...això són coses que s'haurien de consultar, demanar permís... En el cas que es pogués incloure en una web, hi ha un petit problema...no sé com es fa, els meus coneixements d'informàtica no són de professional...
El teu amic és un privilegiat per tenir aquesta joieta.
Salutacions

Anònim ha dit...

Potser tens raó,ja ho consultare amb el company. grácies de nou.

Anònim ha dit...

A mi m' agradaven molt Umpah-pah i també em van fer gràcia els discos en solitari...però em van caure els collons a terra el nit que vaig veure l¡ Adrià "en acció"....si algún dia surt el dvd del documental del rock català qu van rodar al Liceu més val pel seu que censurin l' Adrià....si teniu l' oportunitat pregunteu al Pep Sala que feia les funcions de director...com va haver d' aguantar i tot per que la familia Puntí asumeix part de la producció...molt fort/trist

Anònim ha dit...

eh? no entenc res, haviam si ets una mica mes precís,i saps k, al igual el seu missatge no el vas entendre, sencillament perque transcendeix la dimensió del home.

Anònim ha dit...

tonet

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

No valoro, ni qüestiono la genialitat de cap Artista pel que faci o desfaci a la seva vida quotidiana, ni per comentaris o fets puntuals poc encertats que puguin tenir relació amb el seu entorn personal o professional.
De la mateixa manera que valoro un bon metge per la seva capacitat de curar, un bon mestre per la seva capacitat d'ensenyar, un bon cuiner per la seva capacitat de satisfer el meu paladar... valoro i admiro un Artista per la seva capacitat de crear, per la seva originalitat, genialitat i moltes més virtuts que podria descriure però que m'estalviaré. És per això que van esdevenir Genis els grans Salvador Dalí, Albert Einstein, Picasso, etc...

I si m'he de referir directament al nostre protagonista, he de dir que com a Artista la seva creativitat és inqüestionable, i com a Persona un tresor.

No anem de jutges per la vida...

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Per cert, si algú volgués incloure algun apartat, ja sigui article, anècdota, lletra de cançó, o qualsevol cosa que creieu que pot ser interessant de publicar en aquest espai, podeu enviar-ho a la direcció: la-dansa-de-la-vida@hotmail.com

Salutacions

Anònim ha dit...

Salutacions a tots!

Referent a l'aportació anònima del 24.09.05 a les 11 aprox., voldria dir que em molesta bastant aquesta facilitat que té tothom per jutjar als altres.
No som jutges de ningú, som persones amb les nostres virtuts, els nostres defectes, que ens equivoquem i a vegades l'encertem i que com tothom tenim problemes. Davant els problemes s'han de buscar solucions no judicis sobre l'actitud d'un altre.

Records a tots els incondicionals de l'Artista.

Pili, Olot 26.09.05

Anònim ha dit...

busquem solucions! que tal un nou disc! segur que seria una rebifada total!!
o algun concert tipus "remember" .. sera perque no te bones cançons.. buff
no hi ha cap excusa!

Anònim ha dit...

T'entenc de tot cor company, pero tot lo realment bo, es fa esperar!!
k hi farem paciéncia!!
toni.

Anònim ha dit...

Akets saltarins,jej

Anònim ha dit...

hola a tots! vai parlar sobre un dvd de l'adrià tocant al carrer,akest reportatge,m'ha dit un company de feina de badalona, que l'estan emitin per btv (badalona televisio),i es veu que tots els dies el posen.llàstima que no agafi btv...
Toni.

Anònim ha dit...

ja ho pots ben dir, si noi! és una llàstima
ALGÚ

Anònim ha dit...

Salutacions a tots !

Toni, si la cadena de televisió és BTV (Barcelona TV, no Badalona), podria mirar d'enregistrar el programa, si em detalles quin programa l'emet. Si efectivament s'està emetent per televisió de Badalona, haurem d'esperar que algú de l'antiga Baetulo ens faci aquest favor a tots.

Anònim ha dit...

dani,es per badalona tv,encara que m'havien dit que era per barcelona tv,tot i aixi no m'estranyaria gens que fos per las dos cadenas.El company em va dir que ho feien cap a les 12 de la nit,no sé haviam si algu te sort!!!
toni.

Anònim ha dit...

¡Desde Bilbao un saludo!Adrián sabes q por aquí te tenemos mucho aprecio.¿Volverás por aquí?Espero q con nuevo disco en la maleta.
Igor

Anònim ha dit...

wenas! algu sap si el disc de un tal ismael colomer,ha sortit ja, tinc entes que sortia al setembre,on l'adrià i colabora amb una cançó molt especial segons em van dir.Per lo menys el podrem sentir amb una cançoneta nova!!
Toni.

Anònim ha dit...

Haurem de mirar per les botigues de discos a veure si ha sortit a la venda aquest disc que dieu de l'Ismael Colomer.

Adrià estem ansiosos per noves cançons,per veure't brillar!! Ànims monstre!Endavant!

Salutacions Princesa i a la resta de companys que tafanegem per aqui.

Anònim ha dit...

Sembla que el disc de l'ismael,on colabora l'adrià,estara llest en poquetes setmanes!,aixo m'han dit.
Toni.

Anònim ha dit...

..ara que el Quimi ja a acabat la seva gira orbital..
seria hora de escalfar motors i grabar disc de l'Adria!

volem fumata blanca! o verda!

..que els astres ens escoltin

Anònim ha dit...

Ja sols ens quedarà dir (el dia que es sàpiga la data de la sortida del disc): AL·LELUIA!!!!
Volem fumata!però eps!que no sigui negra!

Girona és inmortal! i Salt també!!

Anònim ha dit...

i teià també,jej
Per cert Adrià!! haviam si vens a tocar algun dia a teià!!

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Aquest dimecres 26 d'octubre a les 22:00 hores diversos artistes reten homenatge al sempre recordat Ovidi Montllor, a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors.
Per més informació podeu llegir l'apartat que he inclòs en aquest espai.
(Entrades disponibles a www.Telentrada.com de Caixa de Catalunya, preu 12 euros)

Anònim ha dit...

Ja us contaré!, ja tinc l'entrada.
tonet.

Anònim ha dit...

Ei Ei Ei, i una altre vegada Ei!!! Akest adrià esta fet un crack!!Si no recordo malament van ser tres o quatre temas,ullxull,un jeu intercalat amb un altre cançó,i la historia de la carnicera que no se si es un embrió seu, o es una versió molt bona que va fer de l'ovidi,ni ideia,pero va ser brutal la seva aparició.Si que es veritat que va ser l'artista que va fer animar i va fer vibrar mes a la gent,va ser el mes aplaudit. Curt pero intens,curt pero màgic,com sempre amb les seves improvisacions,guitarra, piano, i a les percusions un bateria que també es un crack, si no m'equivoco em sembla que es en dani pujol,el cual em va afirmar que era amb l'artista amb qui millor s'ho pasa tocant la bateria. En definitiva l'unic que em va posar gallinita en la piel,el mes contundent i rocker,sin lugar a duda.Toniteià.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Esperava el teu comentari Toniteià, es nota que vas gaudir anit.
Jo no hi vaig ser de cos present, encara que sí de cor, així que m'alegro que hagis deixat aquí la teva impressió, com sempre tan entusiasta. Gràcies.

"Carnisseria" és un poema d'en Jaume Subirana que va ser interpretat per l'Ovidi Montllor. Aquesta cançó es troba al disc "Verí good" i al disc "Ovidi, en directe" (Qualsevol dia impensat, us tornaré a emprenyar...).

--------------------------

"Bol"

Buit, que l'hivern és cru,
busca en l'espera
grans de raïm, la llum
de les cireres.
Ara mateix l'olor
del fons és freda,
talment un cor amb por.
Però batega.
(Jaume Subirana)

Anònim ha dit...

Realment em fas enveja Toni, m'hagués agradat tornar a veure l'Adrià, però em cau lluny BCN per venir entre setmana!! Gràcies per la crònica.

Pili

Anònim ha dit...

jje,kina enveja mes sana,eh,home se'n de teià, a 20 kilometres de barcelona,i perdreme'l,sería un delicte i dels grans.

Anònim ha dit...

Ostres!!
kina alegria trobar una pàgina aixi! de veritat! l'adrià sent com és no te pas pàgina web,oi? Fa mol de temps que estic impregnada d'ell i vaig boja buscant on i cuan fa algún concert, mirare per la pagina avere si ho trobo
gracies!!!!

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Una bona notícia que ens arriba des de Logroño, diu així:


-Yo llevo escuchandolo desde que sacó triquiñuelas al oleo, y he conseguido casi toda su discografia tanto en catalán como en español pero no os podeis ni imaginar lo dificil que es, siendo como soy de Logroño. He encontrado algo aquí, perolos discos de umpah pah en catalán los he tenido que comprar en Barcelona. Ahora estoy preparando un trabajo corto sobre él para una radio de la universidad de la rioja y me estoy volviendo loco para encontrar algo, y lo poco que he visto ha sido en catalán y lo he traducido como he podido, no entiendo como no tiene una página web. A ver si él o algún fan se anima a acerla. Un saludo a todos.-

Extret de la pàgina: http://foros.yatv.com/SForums/$M=readmessage$TH=3909765$F=18868$ME=10587229$P=1


Compañero si lo deseas aquí tienes a unos cuantos/as que gustosamente ayudaremos en lo que se tercie. De momento página web no se conoce que tenga, pero esperamos que en un futuro sea una realidad, mientras tanto aquí vamos haciendo lo que se puede para compensar ese vacío.
Te deseo suerte con tu trabajo, y que podamos verlo/escucharlo.

GuillemTM ha dit...

Hola a tots. M'alegro d'haver trobat aquesta pàgina sobre l'Adrià. Si puc ajudar en alguna cosa, encantat. A veure si entre tots aconseguim animar-lo per fi a posar-se altre cop en marxa.

Anònim ha dit...

Bueno de fet ja esta en marxa.tonet.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Hola Jonin,
estem encantats que hi vulguis col·laborar en aquest petit espai (parlo per mi però crec que també per la resta de companys que de tant en tant es passegen per aquí).

Pots col·laborar de moltes maneres, amb un simple comentari, com has fet avui per exemple, o enviant-me qualsevol cosa que creguis que és interessant, després ja m'encarregaria de penjar-la aquí deixant constància que ho has enviat tu. (la-dansa-de-la-vida@hotmail.com)

Per cert, a veure si l'amic de Logronyo ens manté informats sobre com marxa el seu treball...

GuillemTM ha dit...

D'acord, princesa dels ulls tristos. Ja t'enviaré informació del que tingui que pugui ser interessant.

Anònim ha dit...

molt be jonin, estem frisant....tonet.

Anònim ha dit...

Avui he sentit que en Puntí gravarà amb el Bumbury. Que aviat es posen a assejar a Zaragoza. N'heu sentit quelcom...

PS Collonuda pàgina princesa

Anònim ha dit...

a sips!! ni ideia.On ho has sentit?
gracies

Anònim ha dit...

La espera em desespera!!

GuillemTM ha dit...

Els rumors apunten a que pot estar gravant amb en bunbury de productor, però en Bunbury estava provisionalment retirat temporalment a Cuba. Tot i això, també es va dir que preparava la Utimate Xixon Experience amb en Carlos Ann i en Nacho Vegas. En fi... ja veurem. En Quimi Portet va comentar fa poc que el proper disc de l'Adrià estava en "una fase burocràtica".

Anònim ha dit...

necessito saber quan fara un concert ~~~~ no puc esperar mes!!! jejejje

Anònim ha dit...

doncs ya som dos!! bueno i uns quants mes.. i aixo que el vaig veure fa poques setmanetes al mercat de les flors,com m'hagues agradat que haguessiu pogut gaudir d'un adrià tremendu!pero va ser tant poca estoneta....tonet.

GuillemTM ha dit...

M'alegro que estés tremendo. Toquem fusta i que segueixi així.

Anònim ha dit...

Ep! Algú sap què en fa l´Adrià de la seva vida? Vull dir on para, si fa concerts...a quin coi de ciutat s´ha fotut?

Anònim ha dit...

De tant en tant se'l veu per Girona. êl que sé continua vivint a Salt. Concerts... ara mateix no, fora d'alguna aparició puntual.

Anònim ha dit...

I la Princesa? on para? fa temps que no diu res...

Anònim ha dit...

felicitats per la web princesa! ja m'estava preocupant veient que algú tant gran com l'adrià no tingués un raconet a internet, esperem que siguin certs els rumors i torni a treure'ns la son de les orelles, que molta falta ens fa :)

longui13

Anònim ha dit...

que bé que bé que bé que bé!!!!

per fí existeix una pàgina web on es parla de l'adrià!!!!
gràcies princesa dels ulls tristes...

és que... us explico la meva situació : sóc de la catalunya nord, doncs clar, aquí gairebé ningú coneix l'adrià, però quan vaig al sud (de la frontera), em moc en ambients independentistes, i com que l'adrià no canta els PPCC, la gent sap qui és, però em diuen que està boig i que no els hi agrada...
el que fa que vaig estar molt sorpresa de trobar-me amb altres fans al concert meravellòs de l'apolo...
jo que pensava estar la sola fan de l'adrià en aquesta terra...
i veig que no, que no només no sóc la sola a qui agrada, però que també hi han altres bojos per ell, gent que m'entendran si dic "tu pots,tu vals, tu en saps, si vols! noooo no tinguis por!" o que no em preguntaran si firmo ritratrut...
o que no es qüestionaran si a mi m'agrada el recuit amb mel...

les notícies que tinc de l'adrià son de l'agost, és l'antonio fidel, que també toca amb en quimi portet, que em va dir que tot està llest per gravar el disc... però que encara no ho fan...per estrès i cansament potser... no ho sé...
la mar (no sé si encara son parella) m'havia dit al MMVV 2004 que treuria un dvd en el mateix temps que el cd...

doncs res, a esperar....

angelina*

Anònim ha dit...

benvinguda angelina, no seràs pas la dels rostolls,jej.ja veus hi han uns quants mes de fans,pero si de moment toca esperar, d'aki molt poket en akesta mateixa pàgina,surtirà un link, on podreu gaudir d'un video de 25 minuts de l'adri amb acció,una especie de reportatge a casa seva.toni.

Anònim ha dit...

Princesa, fantàstica pàgina!
Ei, m´agradaria saber si hi ha alguna manera de contactar amb l´Adrià, una adreça o el que sigui...és possible?

Anònim ha dit...

Hola Princesa i resta d'AdriàBloggers,

donat que anem escassos de notícies, concerts, i d'altres novetats relatives al nostre ídol, proposo una mena de joc/entreteniment. Es podria obrir un nou tema al blog on els lectors podriem anar indicant les versions que ha fet l'Adrià de temes d'altres artistes, ja sigui en solitari o amb Umpah-pah. Seria una manera divertida de recollir els temes i artistes que aprecia i admira l'Adrià. Per donar bola a tothom, proposo que cadascú afegís una sola versió per setmana, perquè segurament sinó el tema l'acabaria algun dels megafans de l'Adrià que corren per aquí d'una tacada. S'hauria de dir el nom del tema, el nom de l'artista, i si és possible la gira/disc on l'Adrià ha interpretat el tema. Què us sembla la idea?

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Hola a tots,
veig que hi ha hagut moviment per aquí durant les darreres setmanes, això està força bé! Benvinguts/benvingudes als nous/noves que us heu incorporat.

A un missatge anterior que preguntava per mi: he estat perduda un temps en una altra òrbita una mica més llunyana...

Dani és una bona idea, obriré un nou apartat anomenat "Versions". Estic d'acord en què s'intenti que hi hagi una col·laboració de tothom perquè si no... algú que corre per aquí... acabarà aquesta secció en 2 dies... i no em refereixo a ningú en concret, eeeh? Toni? ;)

Així que em sumo a la proposta d'en Dani i des d'avui queda oberta aquesta nova secció on espero que hi participeu!

A un missatge anterior: una adreça per localitzar a en Puntí? Té tantes adreces com amics... :)

Gràcies a cadascú/cadascuna de vosaltres per fer que aquest blog, després de mig any, estigui més viu que mai, i això només és el començament... GRÀCIES de tot cor.

Adrià una abraçada ben forta i espero veure't dalt d'un escenari amb més força que mai i sempre somrient, per TU, per mi, per tots.

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc una altra proposta per donar vida a aquest blog: obrir, posem per cas, cada dues setmanes (per donar temps a anar saborejant tots els comentaris i no voler-ho fer tot de cop) un nou tema sobre cadascun dels discos de la seva discografia (incloent Umpah-pah) i que tothom hi comentès el que vulgués: quan va descobrir el disc, què li va agradar, què en recorda, si encara en té la mateixa opinió o què n'ha canviat, quina cançó li agrada més i quina menys i perquè... Segurament seria interessant per molts i pel mateix Adrià.

Anònim ha dit...

Vinga va,poder xerro massa,m'estaré callat una temporadeta,desconecting people!toni.
Per cert k us duuri!..

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Toni, no vull pas que estiguis callat! Em referia que sé que tu t'animaries molt ràpidament! :)
No oblidis que tu ets membre honorífic, a més de corresponsal, cronista i col·laborador d'aquest blog ;)

Res de "desconnecting", que m'agrada molt que siguis tan entusiasta! Sols ho deia en el sentit que hi ha gent que es connecta però no participen tant i crec que seria interessant per tots que tothom hi posés el seu granet de sorra.

No t'empipis Toni, no ho deia amb mala intenció, no em malinterpretis :)

No em fallis, necessito el teu suport per tirar endavant això, el teu i el de tots!

Una abraçada Toni

PD1: En Dani ja ha començat amb allò de les versions, espero que posis la teva, anirem fent torns, d'acord? :)

PD2: En relació amb la proposta d'en Jonin: podeu dir sempre la vostra, cada disc té un apartat, és obert a que si voleu deixeu els comentaris, pensaments tot allò que volgueu. Jonin merci a tu també, i merci pel teu mail...

Anònim ha dit...

x ki n'hi ha que llegim i nem xafardejant de tan en tan, tot i que no diguem res tb hi som..jej

una abraçada!

puntinikis del mon unim-nos!

Anònim ha dit...

aix sorry

ALGÚ

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

ALGÚ espero que a partir d'ara també hi deixis la teva emprempta, confio que ho faràs :)

M'agradaria que et fessis teu aquest blog, estic segura que has estat en molts concerts, que et saps totes les cançons, etc... digues la teva sempre que vulguis que a mi també m'agrada entrar per aquí i tafanejar el que dieu ;)

Per cert ALGÚ tu has vist créixer aquest blog des de l'inici, merci per ser fidel i que no t'hagis cansat d'entrar-hi.

Anònim ha dit...

Ja sé que cada disc té el seu apartat, però difícilment la gent anirà habitualment allà a mirar si hi ha més comentaris. Jo ho deia per posar-ho a la pàgina principal i així es faria una cosa molt més viva. Ho he vist en algun altre blog. Però vaja, només és una proposta.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Hola Jonin,
sí tens raó que seria millor englobar-ho tot en un sol apartat. Així doncs obriré un de nou dedicat exclusivament per parlar de les cançons, disc a disc, començant pel Maria.
Qualsevol altre comentari no dubtis en fer-me'l arribar, valoro moltíssim les vostres propostes i idees, es tractava d'això.

Salutacions

Anònim ha dit...

si, desde puntinikilandia continaré donant suport tan a akesta com a totes les prostes, esforços i iniciatives dedicades al que per mi és el gran mestre!


una abraçada a tots els puntinikis i a tu princesa!

ens veiem x ki!

ALGÚ

Anònim ha dit...

suposo que ho sabeu, però ha sortit el dvd de "freak show" de bunbury i l'adrià canta "longui n.13" i sembla que també apareix als extres... algú el té i pot comentar alguna cosa?

longui13

Anònim ha dit...

Hola Princesa,

una suggerència. L'altre dia intentava arribar a la teva pàgina des del google i no va haver manera de trobar-la, i vaig pensar que per la resta de fans de l'Adrià també seria molt complicat. Potser aniria bé demanar el domini www.adriapunti.tk. És gratuit (www.dot.tk), i des d'allí linkarien directament a la teva pàgina (posant una primera pàgina de publicitat, obviament...). Segurament així serà més fàcil de trobar la pàgina al google, a part que molts grups tenen pagines .tk fetes pels seus fans, i segurament molta gent busca per allí. Per accelerar-ho tot es pot demanar a google que en tinguin en compte a http://www.google.es/add_url.html. Per l'adreça actual, m'he permés la llicència de solicitar-ho jo mateix.

Anònim ha dit...

Jo tinc el Freak Show d'en Bunbury. En el CD, efectivament, canten a duo Longui #13, i en la pel·lícula l'Adrià surt en fragments dels assajos i en una entrevista que s'hi fa a cadascun dels convidats a la gira en què mostren la seva filosofia, el seu punt de vista del món de la música i la seva vinculació amb l'artista aragonès que va motivar la seva participació a la gira en què, per cert, vaig assistir al concert de Barcelona.

Anònim ha dit...

Pels que com jo heu esquivat el sopar de Nadal de l'empresa, avui pel 33 tenim tema.

20:59 Ritmes.CLIPS

AL PROPER PROGRAMA :16.12.05

Ritmes.CLIPS
Amb Gossos, Sidonie, Adrià Puntí i un concurs molt nadalenc: el Megalot 2005.

Aquest divendres, la música t'espera al 33!
Amb estrenes! Descobrirem els nous clips de Gossos i Sidonie.

Amb directes! Reviurem el concert que va fer l'Adrià Puntí al Mercat de Música Viva de Vic del 99.

Anònim ha dit...

em vaig comprar el cd/dvd de freakshow, molt divertida les aparicions de l'adrià i els elogis que rep detothom, llàstima que no surti el video cantant longui 13 amb en bunbury, només surten els assajos, però al menys la cançó esta al cd... amb aquesta web i el freakshow estic redescubrint una mica l'adrià, que feia temps que li havia perdut la pista, i tinc moltes ganes d'escoltar el nou disc!

longui13

Anònim ha dit...

La princesa dels ulls tristos em demanava fa uns dies que expliqués el Freak Show però no havia tingut temps. He de dir que em va decebre una mcia, perquè ho pintava (en Bunbury) com a una cosa molt original, però no ho vaig trobar tant. El concert no s'allunyava pas tant com esperava dels seus concerts habituals de la gira de presentació de El viaje a ninguna parte. La gran diferència: els convidats, que generalment sortien a tocar una peça pròpia i una d'en Bunbury a duo. L'Adrià interpretava amb l'Enrique dues cançons pòpies: Longui #13 i Sí. A més, sortia a tocar en altres cançons com Lady Blue i Salomé, en una versió molt "bluesy", on en una pausa va cantar un tros en no se sap quin idioma amb aquella veu d'ànec Dònald que sap fer. Bé, podria explicar més coses però ara m'allargaria molt. Només afegiré que l'Enrique va presentar l'Adrià com a "mi hermano" i va explicar que hi ha germans que no són de sang.

Anònim ha dit...

Buenas,perdoneu el retard,m'ha costat temps contactar amb l'amic informàtic,pero està en procés de ripejat,comprimit,etc,aixó de la informàtica no es lo meu.Espero que aquesta setmana ja estigui el video,reportatge,documental puntiniki!!.Bony any nou!!!.Toni.

Anònim ha dit...

Hola geent!

Desitjo tingueu un bon any 2006 i a veure si per fi podem tornar a veure a l'Artista tal i com ens agrada veure'l, dalt l'escenari i amb disc nou!!!

Petooons per toots

Pili, Olot

Anònim ha dit...

http://www.filefactory.com/get/f.php?f=7de6fa533dd0de0c9931cb7c
Akesta es la pàgina que m'ha dit l'amic,que provisionalment es pot veure el video,jo no ho he provat si funciona però. clicar sobre el texte que posa don't want a premium download ? ....., et surtirà una nova plana, espera que el comptador arribi a 0 i després clica sobre file factory FTP -- click here to download.
K tingueu sort!!.toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Tan sols desitjar-vos, de tot cor, que el 2006 us dugui Felicitat i noves Il·lusions.
Un petó a tots

GuillemTM ha dit...

A mi em funciona el vídeo però s'acaba de cop al minut 23 és normal? A part d'això dóna gust que l'Adrià doni senyals de vida.

Anònim ha dit...

Merci Toni pel video !!! Això es un regal de reis per anticipat !. Em passa com en Guillem, al fitxer sembla que li manqui la part final de la filmació. A part d'això, interessant veure l'artista en el seu cau, així com els embrions que interpreta. Salut !!!

Anònim ha dit...

Ostis no se, ja faré que ho torni a repetir,pero fins al final,com ha de ser.Pq al final com deies dani,interpreta,bueno comença justament a cantarla i para,la canço de, the whole of the moon,del bonísim disc,this is the sea dels waterboys, com ja vas ben dir.Bon any!!!!!! toni.

Anònim ha dit...

em sembla que ja esta!!!!!,espero que estigui complet,ja ho acabare de mirar. http://www.youtube.com/watch.php?v=3KNJdvnPvTw
Directament sense tenir que descarregar, aixo de la tecnologia es la reóstia!!.toni

Anònim ha dit...

nops!! li faltan 2 minuts,ups,d'aki res estarà.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Merci Toni i merci al teu amic per la feina i per tenir en compte aquesta pàgina a l'hora d'avisar de l'existència d'aquesta rel·líquia ;)
Quan tingui una miqueta de temps faré una publicació especial pel vídeo. A veure si puc fer un encapçalament maco posant-hi algunes imatges.

Salutacions

Anònim ha dit...

gracies a tu,per crear akesta gran pàgina dedicada al artista mes "gran".toniteià.

Anònim ha dit...

Jo visito aquest blog creat per la princesa cada dia, encara que mai dic res. Escric més al forum del rock català. Sempre he tingut passió pel punti, m'encanten les seves cançons, la seva veu, i com canta. Em sembla un artista fantàstic. Simplement, agrair-te princesa aquest gran detall.

camisadeflors ha dit...

Ei penya, que tal? escolteu algu em pot passar qualsevol concert que tingui gravat del Puntí o si és Umpah-pah molt millor. També m'interessa la maketa, crec que es deia Tomawouk. Jo tinc gravat un concert que va fer a Barcelona, crec que pels 20 anys de TV3!!!
ja parlarem!!!

Anònim ha dit...

eis, jo en tinc uns quants varius de concerts del puntí d'umpah-pah per desgracia no tinc gaire res, xo si t'interessa ja ho saps digam-ho i farem tractes

ALGÚ

camisadeflors ha dit...

ALGÚ d'on ets?

Anònim ha dit...

Jo tinc parts del del Teatre Municipal de Girona del febrer de 1998.

Anònim ha dit...

saltarina(es a dir saltenca) com el gran mestre i tu camisadeflors?

camisadeflors ha dit...

Jo sóc de Berga, més ben dit d'Avià. I tu saltarina?
Jo tinc un concert que va fer pels 20 anys de TV3. D'onets Jonin?

camisadeflors ha dit...

ALGÚ com et puc localitzar? .Canvi.

Anònim ha dit...

facil: algu_@hotmail.com

Anònim ha dit...

Vinga gent!! k d'akí poc farem els 10.000 visitants a akesta pàgina fantàstica!!I eperem que d'akí poquet també,tinguem un nou disc!!!!.toniteià.

camisadeflors ha dit...

A veure!!! i a veure si al proper disc del Puntí no ven 10.000 còpies sinó 50.000!!! què cullons!!!

camisadeflors ha dit...

Sou molt pillos vosaltres... Però va! Profexionà, mú profeixonà!
Jonin com et puc localitzar?

camisadeflors ha dit...

Escolta ALGÚ no puc enviar-te al missatge al teu correu. Diu que no pot haver-hi un espai (ó una _) entre el teu nom i @. Ja ho tornaré a probar, però de moment no m'en surto. Tens algun altre lloc per contactar?

camisadeflors ha dit...

No puc, no reconeix la teva adreça electrònica...

camisadeflors ha dit...

Per fi!
canvi.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Em sembla que ha arribat la revolució... Camisadeflors ets tot un nervi! ;)

Anònim ha dit...

jeje! tu tb ho has notat princesa?

ALGÚ

camisadeflors ha dit...

Merci per les parts que em toca. Però tot just acabo de sortir de l'armari i encara no sé què posar-me: la camisadeflors o els pantalonsderatlles...
Jo, ara tinc temps per fer ganxet i mossegar-me les ungles dels peus!!!
Au! REfelicitats princesa!!!
MERCI PUNTÍ!!!
Records a la saltarina que he sentit veus que va molt de cul!

Anònim ha dit...

millor pantalons de ratlles, keda mes puntiniki... jejej

ALGÚ

Anònim ha dit...

bones gent!
una idea, una proposta! a vere que en penseu.
Com que he de quedar am dos de vosaltres per donarvos el material que em vau demanar havia pensat en fer una mena de trobada de puntinikis o adrianòfils com més us agradi anomenarvos, simplement crec que estaria b que ens coneguessim una miqueta, si + no x que les nostres comunicacions a través del blog de la princesa no siquin tan fredes o distants com ho poden ser ara.
No se, que en penseu?
Accepto idees i propostes
un petonàs desde puntinikilandia x tots!!!!

ALGÚ

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

ALGÚ em sembla molt bé que tingueu curiositat en conèixer-vos, és cert que una conversa parlant amb qui no coneixes pot ésser una mica freda, però la imaginació a vegades és un punt a favor per aquestes coses.

Jo sincerament, prefereixo restar en l'anonimat, però qui sap si mai ens hem trobat abans? qui sap si mai ens trobarem? qui sap si no ens coneixem ja?

Ja m'informaràs si feu una quedada.

(No sóc massa tafanera però... ALGÚ si quedes amb camisadeflors ja em diràs si porta camisa de flors o pantalons de ratlles...)

Una abraçada

Anònim ha dit...

jeje...Clar que si princesa ja informaré!

ALGÚ

Anònim ha dit...

princesa estàves al concert del forum, no?

camisadeflors ha dit...

si la princesa no ve a la trobada puntiki jo tampoc!!!

Anònim ha dit...

ostres! kin exit... potser si que serà millor que quedem tots en l'anonimat...

Anònim ha dit...

EII!!!!!!!!!!!!!!
Moltes felicitats, per la pàgina!! fa molt poc que he descobert aquest gran artista que és l'adrià, i ara em moro de ganes d'anar a un concert d'ell, per això, agrairïa moltíssim si algú em pogués informar de com està el tema concerts...
Moltes gràcies i continueu igual amb la pàgina!!!

Anònim ha dit...

benvingut company! enhorabona pel descubriment,l'has clavat,jej.El tema concerts està una mica parat,pero qualsevol dia boirós,estic ben segur que resurgirà l'adrià. toni.

camisadeflors ha dit...

eo!!! hi ha més opinions sobre la proposta de fer una trobada puntiniki!!!
Busco concerts d'Umpah-pah!!!
bye-bye!!!

Anònim ha dit...

sembla ser que no ha tingut èxit... weno un atre cop serà no?

Anònim ha dit...

GRACIES PER LA VOSTRA FEINA I LA GRAN GENIALITAT DE L'ADRIA.
SALUT I FINS AVIAT

Anònim ha dit...

GRACIES PER LA VOSTRA FEINA I LA GRAN GENIALITAT DE L'ADRIA.
SALUT I FINS AVIAT

camisadeflors ha dit...

VOLEM UN NOU DISC DEL TRONERA!!!

Anònim ha dit...

aix en tronera...jeje

camisadeflors ha dit...

Nooo! no em deixis mai, mai sola!
Nooooo! no em deixis mai, mai sola!

Anònim ha dit...

mai mai mai mai no em deixis sol

Encara que no deixo la meva opinio casi mai, miro la pagina molt sovint, per saber si sabeu si ladria fara un concert o no...pq em faria molta rabia perdremel :/

enhorabona!!!

camisadeflors ha dit...

Molt Bona Nit!!!

camisadeflors ha dit...

Algú estàs desapareguda en combat?
Aupa!!!

Anònim ha dit...

desapareguda? k va! que dius...tot i que hi ha dies que potser si m'agradaria desapereixer...

camisadeflors ha dit...

eooo!!! hi ha algú perquí??????

Anònim ha dit...

es fa llarga l'espera, es fa llarg, es fa llarg, esperar...

Anònim ha dit...

Vinga gent!! una miqueta de paciència que diuen que es la mare de ciéncia,ke cada vegada queda menys per la resurreció del gran geni universal.toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Si voleu escoltar una conversa mantinguda àmb el nostre protagonista al programa "Il·lusions acústiques" heu d'anar a la següent direcció:

http://www.comradio.com/directe/pup_radio2d.asp?arxiu=http://podcast.comradio.com/P_20112005_23_1.mp3&pup_pk=14422

Programa conduït per Anna Pérez Pagès i emès el dia 11 de novembre de 2005 - COM Ràdio. Diumenges d'1 a 2 del migdia.

Salutacions

Anònim ha dit...

petit repàs de la vida de l'adrià,comença al minut 30,40. toni.

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Sí Toni petita biografia, m'havien indicat la direcció però no havia escoltat fins ara el contingut. No es tracta d'una conversa, com havia esmentat, perdó per l'error.

(Algunes de les paraules que escoltareu són fruit de "La Dansa de la Vida...")

Anònim ha dit...

REALMENT UNA PÀGINA FANTÀSTICA!

ENHORABONA A L'AUTORA!

Anònim ha dit...

Bona nit cargols i cargolines!
Ja fa mesos que entro regularment a veure q es cou per aquí i, digueu-me desastre...., mai havia llegit aquest apartat més general del blog, aquí hi ha caliu!!!!. He deixat diversos comentaris a altres apartats sota el nom de Sargantana, però he oblidat la menva contrasenya i ara no tinc més remei q aparèixer com anònima.
Saludar-vos a tots i aportar moviment a aquest espai tan especial. Segueixo a aquest bon home (i als compis d'Umpahpah) des del Raons de Pes, vinil que tinc ja gastadissim!!!!!

SARGANTANA

Anònim ha dit...

esperem que no trigui mlt en fer un concert de presentació d'un nou disc,allà hem de ser-hi tots!!no podem faltar ningú!

Anònim ha dit...

fins i tot a jaén!si fa falta,jej.toni.

Anònim ha dit...

I tant! Quines ganes!!!!
Concert molt i molt esperat!!!!

SARGANTANA

Anònim ha dit...

bones gent! veig que tots tenim ganes de novetats xo el gran geni sembla que està adormit, a vere si entre tots aconseguim despertar-lo!

ptonets desde puntinikilandia!

Anònim ha dit...

Ja el tenim aquí!!!!
Dia 12-4-2006 a les 22:00h al Zacarias ZAC Club de BCN. Algú en sap res? He trobat la info de casualitat navegant per les pàgines d'Atrapalo.com on s'ofereixen entrades a 9€. Evidentment el primer que he fet ha estat reservar la meva!

Vinga cargolins i cargolines! No perdeu més temps que encara omplirem la sala nosaltres solets!!!

SARGANTANA

camisadeflors ha dit...

òstia, aquesta pàgina va de puta mare!!!
M'apunto, per descomptat!!!

Anònim ha dit...

Per fí, a arribat el gran dia!!!.toni.

Anònim ha dit...

Hola a tothom. Fa un temps la meva companya i jo vam anar a un concert de l'Adrià Puntí al bar Quijote de Malgrat i la veritat és que ens en vam anar una mica emprenyats, ell no estava massa fi. Anteriorment l'haviem sentit a les fires de Sant Narcís a Girona, impressionant una versió del "Si" només amb teclat, i ens va fer molta gràcia una cançó improvisada "en anglès inventat". Llàstima que es conegui més el "Si" per en Bunbury.

GuillemTM ha dit...

Ei, algú pot posar més informació del concert aquest el dia 12. No he estat capaç de trobar-ne res.

Anònim ha dit...

pel que jo he vist, només surt anunciat a atrapalo.com, secció espectacles.toni

Anònim ha dit...

Bon dia,

Respecte al concert del dia 12 d'abril, també podeu comprar entrades al Telentrada. Allà no especifiquen si és presentació del nou disc, no concreten res.

Ens veiem allà!

Pili

Anònim ha dit...

allà estarem, sens dubte!!!

Anònim ha dit...

Cullons!A aquesta pàgina li han de donar un premi!!Està superbé!!!!
Ja era hora que en Puntí tingués un lloc a internet, coi!!!Una pàgina DE PUTA MARE!

camisadeflors ha dit...

eo!!! falta moviment per quí!!!

Anònim ha dit...

Jo no aniré al concert peró espero que us ho passeu molt bé!!!!!!!
Dolors
Ah!!! i oju amb el cotxe que hi han radars pertot Barcelona i si us desmarxeu aneu amb compte amb el cotxe que som pocs i també emprenya que ens en faltès alguna o algu...
Tot i que creixerem. Segur.
Bye-bye cargolins i cargolines!!!

Anònim ha dit...

bones,
hauria de tenir moltes coses a dir despres d'un concert del gran mestre, pero la vritat, poca cosa tinc a dir. vinga puntinikis ajudeume a reviure una nit am el geni

petonets desde puntinikilandia

Algú

camisadeflors ha dit...

Què tal Algú? Suposo que ens deviem veure al concert a la Zacaries, tot i que no ens reconeixèssim...
A mi el concert em va sorprendre bastant. No vull ser torrecullons (de fet l'artista és ell, no pas jo) però un artista amb la seva experìència, la seva categoria, amb el seu talent, la seva presència,... n'esperava un altre cosa...
Crec, que al concert li va faltar professionalitat: va tocar poques cançons senceres, engegaven, paraven, baixava de l'escenari,...
Com a contrapartida, va ser un concert molt de casa. Amb molt de contacte amb el seu públic fidel,
que va corejar algunes de les seves cançons més conegudes.
Un enfant terrible, terrible!!!
Què en penseu vosaltres???
Ja parlarem...
Ah!!! per cert Toni, jo no el veig, el disc nou...
ciao-ciao!!!

Anònim ha dit...

Quan la ràbia passa a desencís, hom s'adona que ha d'assumir la realitat i acceptar que aquell que ens va deleitar amb pinzellades de màgia, amb imatges suggerents amb evocacions estranyes i suggerents, es troba en un moment deplorable.

Dubto que ningú assenyat pugui empassar-se una farsa com la del concert d'ahir, i menys aquells que hem tingut l'oportunitat de conèixer l'Adrià.
Em sap molt de greu que el seu talent s'hagi esfumat a canvi d'un despotisme irrespectuós amb aquells que ens vam adreçar al concert d'ahir a la nit.

I que ningú s'enganyi amb allò del "és un incomprès" o xorrades de l'estil. Les coses allà on siguin. Si-us-plau, una mica de criteri i siguem honestos: un gran talent amb una brillant obra, però un concert patètic que no té cap mena de justificació.

Fou trist esperar un sol moment de lucidesa, que no va arribar mai.

Anònim ha dit...

Estic força d'acord amb aquest últim comentari. De fet he posat la meva visió de lo d'ahir a l'apartat referit al concert.

Anònim ha dit...

Està de conya la pàgina... però estaria bé si fos més firefox friendly... no tothom utilitza el internet explorer gràcies adéu

Anònim ha dit...

Em complau anunciar-vos,un dels propers concerts confirmats de l'adrià,serà el 7 de juliol a un poble pels voltants de girona,ja informaré quan sàpiga el poble i el lloc exacte.Un geni com l'adrià no pot morir mai.... toni.

Anònim ha dit...

Esperem amb moltes ganes l'anunci d'aquest concert ja que no vaig poder assistir al del Zacaries. Ja ens informaràs!

SARGANTANA

Anònim ha dit...

toni, no seràs quentista...

Anònim ha dit...

Toni, toni, toni...
Quines son les teves fonts...
lo del disc no m'ho crec.
el nou concert....
explica d'on ho treus.
Al concert del Zac Club no en vem veure res d'un disc.

Anònim ha dit...

Princesa no m'extrany que estiguis trista tornant de la gran firenze...
Tranquila encara hi ha art en el nostre geni...
Paciència la teva honesta feina amb aquest blog ens ajuda a tots.

Anònim ha dit...

A mi sí que m'agrada el Puntí, però em sembla que està una mica tronat!!!

Anònim ha dit...

Buenas!! haviam sempre es diu el pecat pero mai el pecador,jeje,les fonts venen d'una persona molt propera amb ell ,a mi també em costa creure-ho,pero sembla que ara va de bó!!!. toni.

Anònim ha dit...

esperem que si toni!

Anònim ha dit...

UNA PREGUNTA PUNTIKIS:
Creieu que haver descobert la música del Puntí, i haver-la mamat us ha influenciat tant, fins al punt de canviar-vos la vida?

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Conèixer la persona que hi ha darrera de la música és el que marca... I l'Adrià, per bé o per mal, marca a la vida...
Totes aquelles persones que m'aprecio tenen un significat important a la meva vida, i acaben influentciant-me, no crec que només em passi a mi...

Anònim ha dit...

Ostres! Canviar la vida en el sentit que se sol entendre, tampoc, però és música molt important en la meva vida i que sí que et marca força i, d'alguna manera, és part de la pròpia biografia, de manera que, en aquest sentit, sí que et canvia la vida.

Anònim ha dit...

el concert del 7 de juliol deu ser al PopArb d'Arbúcies, el mailing del festival ja ho anuncien...

"La segona edició del festival de música pop independent popArb se celebrarà a Arbúcies el cap de setmana del 7 i 8 de juliol amb la presència d’Albert Pla, Roger Mas i Adrià Puntí com a artistes més destacats. En aquesta segona edició, el popArb vol tornar a ser un aparador de les propostes més interessants i arriscades de la música catalana i hi figuren grups i artistes com Carburos, Conxita, Dèneu, Guerrilla Sound, Mazoni, The Movidas, Facto Delafe y las Flores Azules, (lo:muêso), Les Philippes, Le Petit Ramon i The Pinker Tones."

longui13

Anònim ha dit...

si deixa els reguitzells de vesc tornarà a fer bons discos

Anònim ha dit...

a qui truquem ara, felí???

Anònim ha dit...

Ep! Que jo sóc dels que va criticar el concert del Zac i no crec pas que mai hagi deixat de fer bons discos. Per mi el Maria és molt bo.

Anònim ha dit...

Demà a les 20:00 tothom al Mediterrani (c.Balmes 129), bolo de "Josep Puntí", germà bessó de l'Adrià, que canta, explica "txistes" i més (rodolins, monòlegs i composicions noves)...

Anònim ha dit...

Kina sorpresa!! sembla que va de bó...
Aki ho he trobat!
http://www.elmedi.net/phpBB2/viewforum.php?f=2&sid=691c6c3b6619597c275ea2d6f6a47198
toni.

Anònim ha dit...

PRINCEPESSA DEGLI OCCHI TRISTI!!!!!!!!!!!!!
he visto por curiosear tu perfil...te gusta LORENZO CHERUBINI?!?!?!?!!!!
Ya somos dos!Has estado en algún concierto de él alguna vez?Yo sí, en Roma hace un tiempo cuando estaba de erasmus,tanta gente,casi mil personas!Es un sol Lorenzo Jova,siempre alegre!
Bellissima Firenze,la città più bella della Italia!!!!
BaCi!!

Blanca

Anònim ha dit...

Avui l´Adrià ha tapat la boca a totas aquells que van augurar la seva mort.El lloc increible,l´acustica inmillorable i l´Adrià,bueno indescriptible.No havia vist algo aixi desde el concert de Rupià.Ha sigut un veritable privilegi disfrutar d´una actuació com la de avui.Si l´Adrià es mort l´infern deu ser un paradis.I a tu Adrià si llegeixes això Ole tus huevos això es cantar i el demes son tonteries.No havia vist un jeu tan histrionic feia molt molt i molt de temps,vamos que ha estat brodat.NOEMI

Anònim ha dit...

Decepcionat bastant de l'ultim concert fa un mes just,i encara em tremolen les cames de veure al mes gran de tots els grans en acció,sembla mentida que fos la mateixa persona,bueno perdoneu que no era ell, si no el seu germà bessó. Ha sigut brutal el concert d'akesta nit al pub mediterraneo de barcelona,un adrià tocant cançons com només ell sap fer-ho,la veritat es que avui m'he quedat sense paraules.....Sigui l'adrià, sigui en lluís, sigui en josep,sigui en pringat nº13, o sigui qui sigui, no canviis mai, siusplau!. toni.

Anònim ha dit...

Aps per cert, d'aki un parell de setmanes em sembla que torna a tocar!!
ja s'informarà del que es pugui!!toni.

Anònim ha dit...

Ep, que ens hem perdut el concert :( , un dia que no miro la web :) podeu dir el que va tocar?
salut!

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Tan sols donar-vos les gràcies a tots i sobretot als incondicionals, gràcies per haver recolzat aquesta iniciativa que amb tant de carinyo vaig emprendre en el seu dia, encara no fa un any. Lamentablement després de tot aquest temps em pregunto si això que faig val per alguna cosa... Estic decebuda amb alguns comentaris i fets...

De moment m'absento durant un període de temps, el temps necessari per adonar-me si val la pena continuar amb la pàgina web...

Gràcies

camisadeflors ha dit...

jo crec que sí que val la pena, aquesta pàgina web. M'explico, jo que visc a la muntanya, i tot i que sé que l'Adrià és un artistàs no hi ha gaire promoció dels seus concerts, i tant sols em puc enterar dels concerts que fa per aquesta pàgina...
I segur que no sóc l'únic...
Segur que val la pena princesa dels ulls tristos!!!
Ah i merci altre vegada!!!

Anònim ha dit...

Hola Princesa, i tant que val la pena!
.. cada cop que escolto els discs que ens ha deixat l'Adrià penso que es una obra mestre.
El que has fet tu amb aquesta web no te preu!
desde aqui el soport que necesitis!

que duri, que duri

Anònim ha dit...

Espero que les meves crítiques al concert del ZAC no siguin aquests que t'han fet dubtar. Crec que la pàgina és útil i necessària, que un artista com l'Adrià, estigui en bon o en mal moment, l'ha de tenir.

Anònim ha dit...

Potser ho diu per això que s'ha escrit avui a una pàgina coneguda...jo tb estaria decebuda sabent que algú que admires i estimes ignora el suport que se li dóna, passant olímpicament i descuidant-se d'aquesta manera...


"No hi ha cap dubte que a l'Adrià li importa mooolt poc que es parli o no d'ell, viu en el seu món. Fa poc vaig tindre una desagradable experiència amb ell mentres passejava pel meu estimat barri del Poblenou de Barcelona. Tot i que ell es va fer passar per una germà de l'Adrià -per dissimilar, suposo- era ell! Anava passat de rosca i deia coses inconnexes (fins aquí més o menys normal); el pitjor de tot és que es va fer us de la tant odiosa violència humana i es va autolesionar. No donaré detalls del que deia ni del que es feia però si us puc assegurar que ignora del tot que els que anaven amb mi i jo mateix som uns incondicionals de la seva música i de tota la seva tragectoria artística. Des d'aquell dia estic trist doncs és llastimós que una persona caigui tant i tant baix davant dels que el valoren i admiren, ho sento nano però la vas cagar! De tota manera seguiré escoltant la seva música i aniré als seus directes que són del millor que ens podem trobar en el panorama actual."

(www.rockcatala.com)

Anònim ha dit...

Se'ns dubte que la pàgina ha de seguir princesa. És la única referència de pes de l'Adrià que hi ha a la xarxa, on hi ha l'afegit del carinyo i l'estima de qui l'ha feta. Has aplegat a un munt de gent que admira i estima l'Adrià de veritat, alguns incondicionalment, i altres prenent certa distància, essent a vegades crítics dins la mateixa devoció cap a l'artista. Personalment aprecio molt tot el que has fet. Espero que trobis forces per seguir. Malgrat no ho sembli, les situacions, actituds, dinàmiques poden arribar a canviar. Tots fem el tomb. Una abraçada.
Dani.

Anònim ha dit...

Veient l'estat de l'Adrià a qualsevol se li acaben les ganes de donar-li suport quan veus que passa de tot i s'autodestrueix.
Princesa el que has fet val molt, però sembla que tant li fot que hi hagi gent tan maca que li dóna aquest suport...És una pena que no valori tot el suport que li donem.

Pere

Anònim ha dit...

Princesa!has de seguir! vaja hem de seguir tots junts!!.Tinc entés que tornarà a tocar akest dissabte,aneu-hi siusplau,necessita el suport de la gent que l'admira,us garanteixo que no us defraudarà,aneu-hi per mi, pq no hi podré anar.De totes formes tot el meu suport incondicional desde cadaqués! Adrià no em fallis!! (nomes que t'ho curris la meitad del que fa una setmana,sería suficient per fer vibrar a la gent,de debò ho dic)toni.
Per cert adrià marcet,espero que hi vagis i ens fagis un altre crónica de les teves,vinga va que et tocarà la de inmaculada,jejej

Anònim ha dit...

¿¿¿L'Adrià és concient d'aquesta pàgina??? Potser mai ha llegit els missatges de suport que li donem,segur que li faria il·lusió llegirlos no?

Rat

SrALGÚ ha dit...

segurament no n'és conscient, i tampoc no sap que hi ha moltissima gent disposada a fer el que calgui per ell.

Anònim ha dit...

Ostres!
Uns dies que no em passo per aquí i resulta que m'he perdut el concert de l'Adrià de la setmana passada!!!!
Però què dieu? Que torna aquest dissabte? A on? Al mateix lloc????
Confirmeu-m'ho siusplau, no hi deixaré d'anar!!!!

SARGANTANA

Anònim ha dit...

Doncs sembla que sí, al mateix lloc mateixa hora!
Segur que hi serem uns quants dels que coincidim per aquí, jejeje.....

Princesa, gràcies a aquesta pàgina he recuperat, als 30, un dels artistes que més m'han marcat des de la més tendre adolescència. I crec que no sóc l'única.
Evidentment, la decisió que prenguis serà la correcta si respón als teus sentiments. Sigui com sigui, gràcies per la informació, pel carinyu i per ajuntar uns quants arreplegats que rondàvem pel mòn amb frases com: bona nit cargols! que et duri!..... i contagiats d'aquest punt de bojeria artística que tan ens cal per fer la vida més interessant.

SARGANTANA

Anònim ha dit...

Felicitats per aquesta pàgina!
Realment el senyor puntí és el millor compositor que tenim avui en dia a catalunya. Més enllà de llengües i cultures.
Segueix fent aquesta bona feina que fas.
una abraçada i un petó.

Pep Rius del grup Raydibaum.

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 384   Més nou› El més recent»