Dvd UMPAH-PAH al Enderrock d'aquest mes




Umpah-Pah ha esdevingut un grup de culte per a tota una generació. Aquesta tardor es compleixen vint anys de la fundació d’una proposta artística trascendental per a la història del pop-rock en català. Coincidint amb la publicació d’un disc de tribut a Umpah-Pah, ENDERROCK ofereix un dossier retrospectiu sobre la banda i una entrevista inèdita i en profunditat a Puntí –ni Josep, ni Adrià, simplement Puntí– on fa balanç i parla de projectes futurs.
A més, amb la revista trobareu el DVD Umpah-Pah en directe 1991, amb un recital enregistrat per TV3 al Mercat de Música Viva de Vic de 1991.

7 comentaris:

mixtura ha dit...

realment un luxe aquest dvd, per flipar!

merci enderrock!

Carles ha dit...

Molt bo! Gràcies!

Carles

en David ha dit...

Fotos d'altura:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/150171

Unknown ha dit...

molt xulo el CD. la cançó del Josep guapíssima y la d'en Bunbury, Mishima, Gossos...

el llibret de lletres molt original i divertit!!

mixtura ha dit...

Jo tambe opino el mateix, realment hi han versions molt ben aconseguides, un plaer aquest tribut
Visca Umpah-pah!
...sobren raons

=====================================
blogaires:
comentaris oberts, sense registrar-se
=====================================

Unknown ha dit...

aquest disc homenatge .... em quedo amb la versió d'en Josep i dos o tres més. hi ha versions que si no fos per la lletra i el títol seria bastant difícil saber de quina cançó es tracta. m'esperava bastant més, crec que Umpah-pah mereix algo molt millor

mixtura ha dit...

com comentava Pep Blay, un dels directors artístics d'aquest tribut quan va fer l'encàrrec als grups que hi surten, deien que era imposible fer una versió semblant o millor a la original, el que va fer Umpah-pah era insuperable en el seu estil, deien, que per això van buscar transformar o adaptar cada cançó a la manera del grup.

Personalment crec que a nivell musical esta molt ben trobat, i com a tribut un 10, que carai! que fa molt de temps esperant melodies!

que més dóna si ho dic en xino, en grec o en basc..
no siguis curt ni tan sorrut..
Ding ding dong ...

salutacions