Concert en acústic (Bcn 04.02.2010)

Concert en acústic de Josep Puntí a Inercia Vice

L'aforament és limitat, així doncs, es prega confirmació pel Facebook i que adquiriu les entrades anticipades, que podreu trobar a http://punti.ticketea.com al preu de 16,20€ amb consumició mínima inclosa.

Prometen ser un grapat d'hores plenes de l'esència puntillista que tant ens agrada.




més fotos al flickr, merci a Muntsa i Josep

19 comentaris:

Unknown ha dit...

alerta!

Anònim ha dit...

Aquesta nit, sí! Quin concertàs!

pandora ha dit...

Quin concert! com vaig disfrutar.. MOLTES GRÀCIES JOSEP..per l'autenticitat que transmets...

memyself ha dit...

Concertàs?

Reconec que en Puntí va tenir alguns (molt pocs) minuts d'encert i inspiració, però per mi més que un concert va ser una tortura: un equip de so lamentable, interrupcions eternes, cançons inacabades i la reiterada i molesta intervenció del 'putu pere dels collons'... en fi, un drama!

Una estafa, amb totes les lletres.

Un geni en hores molt baixes

Anònim ha dit...

La vida del artista es muy dura!,el desayuno se sirve puntualmente a las 7:10,actividades diversas, esgrima,natacion.... sabeu que;...
Posats a donar la cara a dalt d'un escenari, en Punti es el millor amb diferencia,té un nivell de sensibilitat mes alt que la resta d'humans, i com que segueixo sense trobar cap music,artista, que em faci flipar "amb gallineta de pell inclosa"com ell ho fa,aixi ho dic,tal i com ho penso..
Per mi resulta excelent, autentic i el mes talentos de tots!i sabeu que? he descobert que en tots els concerts que he assistit del Adrià,ara d'en Josep que no son pocs(segurament molts mes que tots aquests que escriuen per aqui..)tots,tots i tots han estat diferents,mai repetitius,mai he vist una versió igual!,coneixeu algún músic igual?crec que no;i per aixó i mil motius mes..mai posaré en dubte el talent del Puntí,unic en la seva espècie.
toni (de teià vendra otra vez!!)

mixtura ha dit...

10 punts Toni! anar a escoltar a Puntí no pots fer-ho com algo convencional, has d'estar disposat a copsar i deixar-te sorpendre pels troçets de bona música, ja sigui un estribillo, uns acords, un ritme.. que et fa recordar d'altres cançons, digueu-nos bitxos raros, pero... en el pots petits hi ha la millor confitura :-)

salut i musica!

Anònim ha dit...

d’acord amb tu mixtura...en Josep és un gran artista i com a tal el seu art té el poder d'encantar a la gent i el més difícil de tot, produir canvis en ells, aquesta forma d'assaborir la seva música, (com qui degusta un bon vi, intentant desgranar i copsar tots els matisos) n’és un.
Et fa anar més enllà, buscar l’essència del què hi ha darrera la forma, gaudir d'allò al què només pots arribar si deixes que t'arribi la màgia del què ell crea, deixant de banda judicis, exigències, expectatives i convencionalismes, barreres que molts cops ens distorsionen la realitat de les coses i ens impedeixen captar-ne l’essència...només per ensenyar-nos aquest camí..GRÀCIES MESTRE PUNTÍ!

Anònim ha dit...

Mare meva! L'últim comentari sembla el de un sectari abduït pel seu mestre. És una llàstima la poca capacitat crítica que hi ha en aquest país, la quantitat d'ídols creats que no aporten res, el fanatisme en la seva defensa... Així ens van les coses, ens donen merda i ens la mengem.
A mi em van robar 16€ uns tios que van anar a fer unes birres i quedar-se amb la gent. La imatge de l'alcoholitzat Pere amb el paperet cantant jarabedepalo ho resumeix tot.
Quines festes es foten aquests a la vostra salut!!!

Anònim ha dit...

la sensibilitat artística és molt personal...i les coses arriben més o menys segons cada persona.. com podem veure, jo la merda no me la menjo, faltaria més!, escullo i hem quedo amb el què m'arriba, i m'aporta alguna cosa, no amb el què "m'imposen" pq clar si agrada a la majoria serà que és bo no?...
I més que crear ídols en aquest país crec que som especialistes en destruir-los...

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb un comentari anterior. El geni del Puntí ara mateix només el podem gaudir en els seus discos perquè els "concerts" que fa són senzillament una presa de pèl i suposo que els fa per treure uns quants calers per a pagar-se els vicis. Fa temps que el segueixo (digueu-me massoquista) i les úniques vegades que ha fet alguna cosa aprofitable van ser a l'acústica de l'any passat i potser també a l'Heliogábal. A mi no em fa res perquè ja sé a què vaig però és estrany que algú trobi "genial" que no recordi ni una lletra, es dediqui a insultar el personal i faci el pena xerrant incongruències i no acabant ni una sola cançó. Espero que es recuperi però ja porto esperant molt de temps. Puntí: torna d'una vegada!!

Anònim ha dit...

"«El camí de casa no s'oblida mai», va apuntar Adrià Puntí en un context de caos, potser amb la intenció de donar a entendre que la ruta del retorn als orígens deu ser la més intuïble quan es perden les cartes de navegació. "

fragment extret de la crònica de Cantaralejas I

Anònim ha dit...

Concert sorpresa d'en Josep Puntí aquesta nit a casa d'uns amics.
Algú vol fer creure al públic que aquest home esta acabat... Ara que he tingut l'oportunitat de conèixer-lo personalment i intercanviar impressions amb ell, puc dir que és cert, esta acabat, però acabat... d'encetar.
No ens hauriem de deixar portar per els interessos aliens i els muntatges mediàtics...
Impressionant, i no només per a ser capaç de tocar i cantar a la vegada que juga una partida d'escacs... Amunt Puntí!

Anònim ha dit...

No succeeix cada dia que un tingui l'oportunitat de descobrir que algú que t'estan fent creure mort estigui més viu que tota la resta junts, i que tot plegat sigui un parany mediàtic per a carregar-se a algú. Ja sabem que l'enveja és molt dolenta.

Anònim ha dit...

ho has encertat amb el teu anunciat sobre el mestre...quin " bolasso" que va fer..increible..encara nomes de pensar s´en posa la pell de gallina...ara tenim proves mes que evidents del concert per tots aquells que no hi creien amb ell.força puntí!!

Anònim ha dit...

Com molt bé sabem el món periodistic amb tots els seus ambits, juga molt a favor o en contra d'una persona, grup o entitat. Per aixó es important saber sempre els arguments de les dues parts per donar un veredicta.
Tots sabem que hi han envejas que t'enterran viu.
Ahir en Josep ens va fer un concertas genial i tots els presents vem gaudir moltissim.
!!! Molta força Josep !!!!

Anònim ha dit...

Jo he seguit la seva trajectòria durant anys i he de dir que ahir va fer el millor dels concerts que he vist d'ell. Als fans cal que sàpiguen que EL PUNTÍ TORNA A SER AQUI.Plè d'amor, tendresa i d'energia, seré d'inspiració i abançat a la humanitat. Capaç de treure de la guitarra l'harmonia d'emoció mes intensa, amb la veu el vici del sentiment i la genialitat,i amb el piano les notes de força. En conclusió un plaer. Duri duri que duri duri duri...........

Anònim ha dit...

...LA BONA SORT! Quina il·lusió m'ha fet llegir aquests últims comentaris! M'heu fet enveja sana:D
Que duri duri...

Anònim ha dit...

Video
http://www.youtube.com/watch?v=PzpO6Wt8qA0

Anònim ha dit...

Nou My Space en construcció: http://www.myspace.com/josep.punti