5 ANYS DE BLOG I MÉS DE 120.000 MIL VISITES !

doncs si, ara fa cinc anys s'inicià aquest blog, redescobrint l'artista, una especie de tribut tant a la música primer dels umpah-pah i despres de l'Adrià-Josep, un bon recull de publicacions, concerts i crítiques que hem pretes fer-hos arribar amb l'ànim de fer més sonora si cap la musicalitat del de Salt.

gràcies a tothom!

9 comentaris:

mixtura ha dit...

en primer terme la Princesa, creadora, impulsora i dinamitzadora del blog, va engegar al 2005 aquestes pàgines amb molt de dedicació i mim, només agrair-li el seu sublim esforç durant aquest temps. Torna quan vulguis!

Per la meva part, intentaré seguir fent el que ella va començar, mantenir aquest espai per gaudir de la música i de la vostra companyia, ojalà ben aviat poguem veure al mercat un nou treball de l'artista Gironí.

a tope incondicionals,
salut!

Anònim ha dit...

Gràcies a la Princesa i a Mixtura (si us plau Mixtura: no et treguis mèrits que en tens i molts!!). Jo us segueixo gairebé des del principi i seguiré fent-ho esperant la resurrecció definitiva del geni.
Només una observació: no acabo de refiar-me dels que porten el myspace del Puntí: fa pudor de fatxa espanyolista i si nosaltres no hem polititzat mai el tema, espero que ells no ho facin.

Gràcies Princesa, gràcies Mixtura i que duri!!!!!!!!

Anònim ha dit...

M'afegeixo als agraïments. Us segueixo des del començament. Sou el meu, potser únic, punt de conexió amb la galàxia puntí. Sense vosaltres m'hauria perdut un bon cabàs de bons i mals concerts i no hauria pogut expressar els sentiments i sensacions que cada un m'han generat.

Endavant! sempre!

Anònim ha dit...

gràcies per mantenir viu aquest espai y que ens duri duri !!

sergi

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS!! als qui us curreu aquest blog, m'ha permès redescubrir a un gran artista, ja que moltes coses del passat me les vaig perdre...i en aquest blog hi he trobat moltes joies...

GRÀCIES PER LA VOSTRA DEDICACIÓ!

mixtura ha dit...

entre tots fem aquest lloc més gran, qualsevol recomanació, ideies o sugeriments seran benvingudes, ja ho sabeu:

mixtura1@gmail.com

oberts i plurals.. pero amb respecte, que no costa res

salut i música!

Anònim ha dit...

que hi ha del concert a cadaqués? hora? on és aquesta sala?
M.
petons i visca catalunya

MireSok ha dit...

Hola bones, primer de tot felicitar-vos per aquest maravellós blog amb tant informació sobre l'artista. Sóc la Mireia que vaig està al concert de Tarragona.
M'agradaria saber com es deia el teloner que va sortir avans del Puntí??
Em va agradar molt el seu concepte d'espectacle. És gironí tb oi??
Saveu si en puc trobar algun disc??

Gràcies.

Reserva ha dit...

JOSEP PUNTÍ
Dissabte 31 Juliol
23 hs
La Sala
Cadaqués

reserva d'entrades a punti.reserva@gmail.com