Collaboració al nou dels Ix!


!¡ L'ingenu es lliure*
encisadora
mai tan a prop del dolç
per escoltar "Contra sentit"
per llegir a Punti.be
!

59 comentaris:

Anònim ha dit...

òstia són bons aquesta gent, popegen una mica massa pel meu gust, però sona bé sona bé. Ben escollida la d'en Puntí, li fot un gran caràcter. He tancat els ulls i m'ha semblat que escoltava una nova cançó del mestre, un nou disc, sortint per fi de sota la col.

fot-li puntí!

eldevic

Anònim ha dit...

Ja sé que no té res a veure amb els ix però no sé on ficar aquesta pregunta. De totes les cançons del Josep, algú sap quina és la que més li agrada en ell?

Anònim ha dit...

PRÓXIMO CONCIERTO
DOMINGO 11 ABRIL 19.30 hs
El Vermell
Manresa
Carrer de les Piques 3
08241 Manresa
938 722 515
http://www.elressupo.tk/

Anònim ha dit...

doncs no se quina serà la seva preferida, però la meva Mmm quin fàstic, Veeccs que bo...a veure si hi ha sort i en algun concert la podem sentir en directe

Anònim ha dit...

Vull pensar que la meva preferida encara no l'ha gravat. De moment, però ... Ullxull.

eldevic

Anònim ha dit...

pepitu va de curt

Anònim ha dit...

Manresa es queda amb ganes de més Puntí!...GRAN NIT la d'ahir...

Bevent passat ha dit...

Gairebé totes les cançons de l'Adrià són himnes per mi, però per mi la millor és Bevent passat i també sé que per ell no!

Per cert, aquesta pregunta va pels que érem al concert de l'estiu a Figueres i vam considerar que allò no era tolerable ni pel seu nom ni per nosaltres: amb els concerts poteriors heu vist algun repunt de recuperació de l'Adrià o continua amb la mateixa línia?
És que em vaig prometre que fins que no estigués millor no hi aniria pq no suporto veure aquest proces de degradacio i no sé on passa...
(Absentir-vos de respondre els que vau definir el concert de figueres com una fantàstica performance!)

Anònim ha dit...

Doncs jo diría que no hi vagis mai més, a veure'l, perquè clar, hi ha coses que van de cap a caiguda, i l'Adrià ja es va morir.
Però si tens ganes de veure un gran artista i la seva trajectòria (sigui millor o pitjor), t'he de dir que el concert d'ahir a Manresa va estar molt bé.

Anònim ha dit...

Comparteixo el dubte i el punt de vista de Bevent passat, i pel que vaig llegint i deduint entre línies del que es va dient em fa la impressió que no han estat tan lamentables com aquell, però que segueix en la línia de divagar de les darreres èpoques donant alguna fugaç llambregada de genialitat que et fan recordar el que havia estat, però que en general ens farien sortir decebuts.

jornin

mixtura ha dit...

he llegit res que no es palpi el got mitj buit? mmm hauriem de fer creu i ratlla, saltar de 3 en 3 i buscar l'escac i mat!

http://www.regio7.cat/cultures/2010/04/12/magnetisme-punti-al-vermell/78629.html

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=4LIbX9uIIGE

Anònim ha dit...

http://manres.blogspot.com/2010/04/josep-punti-aqui.html

Anònim ha dit...

http://manres.blogspot.com/2010/04/josep-punti-aqui.html

Lola Balsareny ha dit...

Em permeto recuperar el tema de la col·laboració del mestre al disc dels Ix...

He volgut comprar el tema a l'iTunes però veig que en el disc hi ha dos "Contrasentits". Sabeu si n'hi ha un que interpreten només ells i l'altre ("Contrasentit Puntí") en què hi ha la col·laboració?

Gràcies per endavant!

Anònim ha dit...

algu sap a que es refereix quan l'adria, en una entrevista recent a El Punt, diu que aquest diari, entre d'altres, li van fer molt mal al 2002 (crec) quan van publicar una gran mentida en portada? a quina noticia es refereix el Punti? Nomes es per saber mes d'aquest geni. salut

Anònim ha dit...

es deu referir a l´ingrés que va petir en aquest temps al psiquiatric i que a ell el va marcar molt, crec que va per aqui...

Anònim ha dit...

En Josep ha esborrat el seu perfil al Facebook?

jonin

Anònim ha dit...

La teva pregunta m'ha confirmat el que jo tambe pensava: ha esborrat el seu perfil.... esperem que estigui en una etapa de letargia i torni ben aviat! curiosament el ja desaparegut Adria Punti segueix tenint 2 pagines al facebook.

Josep tornaaaaaaaa!!!!!!

Anònim ha dit...

Si, jo també he vist que el Josep ha desaparegut del Facebook, espero poder enterar-me dels concerts a través d'aquest blog, era molt pràctic rebre les invitacions...

Anònim ha dit...

13 MAIG 2010 SALA L´ESTRUCH DE SABADELL A LES 21,30 CONCERT GIRA TOURMAITENQUIS DE JOSEP PUNTI...

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació!

Anònim ha dit...

el facebook de josep punti fue cerrado porque lo llevaba una persona que se hacia pasar por él y hacia un mal uso de su nombre. El facebook oficial donde apareceran los proximos conciertos sera el de Adrià Puntí. Muchas gracias y perdonad las molestias!

Anònim ha dit...

mas informacion en www.myspace.com/josep.punti

Anònim ha dit...

Doncs quina presa de pel! Jo m'havia cregut que el portava ell personalment...quina decepció

Anònim ha dit...

IX! - Contrasentit por PUNTÍ en http://www.myspace.com/josep.punti

Anònim ha dit...

la millor canço sense dubte Pepituvadecurt i Nina. L'únic problema d'en Josep es que la gent que el rodeja no l'ajuda gaire i ell com a geni que es, es sensible, i cau a la debilitat.

Anònim ha dit...

Quin sol de cançó aquesta de contra sentit. El joc de la veu amb les guitarres m'ha agradat molt.

Està clar que en Josep no és de cera. No se desfarà perquè és de debò.

Ja tinc entrades per dijous. Aniré per primer cop amb el meu germà. Es guanyarà un fan més. Segur!

Anònim ha dit...

Hi ha una manera de no perdre el fil en les cançons. És un truc vell, però per si de cas l'explico.

1)S'escriu una llista amb les paraules principals de cada vers per ordre. Ex: a Coral·lí són avui, vers, sol-escrit, recuit, dolç, estimar, pi, enyorar, quedar-se, cor-fon, cor-perd...
2)S'agafen les dos primeres i es construiex una imatge surrealista entre elles que les encadeni. Ex: Avui + vers: ens imaginem un calendari escrit en vers, o bé, un vers fet de calendaris.
3) Es fa el mateix amb la segona i la tercera paraula. Ex:
vers+ sol-escrit: ens imaginem un vers escrit amb lletres que brillen com el sol, o bé, un sol que envia llum escrita en vers.
4) es fa el mateix amb la tercera i la quarta, i així successivament.
Sol + recuit: un sol fet de recuit
recuit + dolç: un recuit fet de sucre
dolç + estimar: un tarró enamorat
estimar + pi: un enamorat sota un pi
pi + enyorar: un pi transplantat que enyora el seu paisatge
enyorar + quedar-se (etc)
5) quan ens imaginem la primera paraula (avui) ens ve al cap el calendari escrit en vers. Inmediatament el vers ens recorda les lletres lluents del Sol. Després el sol ens recorda el sol fet de recuit, el recuit al recuit de sucre, el sucre al tarró enamorat...i així.

Anònim ha dit...

Amunt Josep!!! Amunt!!! Vinga endavant!

Anònim ha dit...

Pobre Josep, com el manipulen aquests suposats mànagers que el porten, com per exemple aquest que escriu en espanyol.

Anònim ha dit...

No entenc aquest últim comentari, algú sap a què es refereix? Avui hi ha concert no?

Nel ha dit...

Boníssim el concert que ha fet avui a Sabadell !! ja era hora collons !!! Ha tocat una quinzena de cançons des del principi fins al final! Cançons del Bamboo avenue i dels seus tres discos en solitari. L'acompanyaven un baixista i un bateria sabadellencs que han estat a l'alçada. El so ha sigut genial i la interpretació també. A en Josep se'l veia molt bé, molt animat i molt conscient d'executar correctament les cançons i recordant totes les lletres. Ho veia i no m'ho podia creure, sobretot després d'haver assitit al deplorable concert que va fer a Figueres. Espero que algú hagi gravat el concert ! Que duri duri la bona sort !! :)

Anònim ha dit...

Avui SI !! AVUI A SABADELL HA SIGUT EL RETORN !!! En un auditori a petar (300 pax) l'Adrià-Josep ha triomfat !!

Anònim ha dit...

Un concert de cap a peus. Cançons senceres, ben interpretades, coherents, amb les seves genialitats però sense ratlladures... ¡genial! Aquest cop, sí.

GuillemTM ha dit...

Això sí que m'alegro de llegir-ho. A veure si hi ha continuitat. Per poc fi que estigui, si fa això, ja hi ha assegurat un concert de notable per amunt.

Anònim ha dit...

aissshh! i jo que no hi vaig poder anar...quina ràbia! bueno espero que duri la bona sort i en poguem disfrutar molts més com el d'ahir..el pròxim no me'l perdo! Si us plau aviseu pel blog de la pròxima data!!

Anònim ha dit...

Pena que no hi hagi hagut bisos... Lo de la cançó dirigida, no ha estat ben bé el mateix.

Anònim ha dit...

Si, el concert es va fer curt, va tocar una hora i vint minuts però ha estat el concert més semblant al Puntí de finals dels 90. Excel.lent !!

Anònim ha dit...

Ahir a Sabadell no hi va haver ni pallassades ni preses de pèl. Ahir hi va haver un músic amb majúscules,un músic molt conscient del seu talent i amb moltes ganes de mostrar al món la seves meravelloses cançons. En definitiva, un concert pels seguidors d'en Josep desde els temps d'Umpah-Pah.
Ara que has tornat Josep, sisplau no tornis a marxar !

Anònim ha dit...

algun video pels que malauradament no hi vam poder ser? per quan el proxim concert? salut!

GuillemTM ha dit...

Prefereixo un concert que es faci curt que un que es faci llarg.

En altres paraules, prefereixo pagar, posem-hi 20€ per veure aquest artistàs tocar una hora amb cara i ulls com sembla que va fer a Sabadell, que veure gratis una performance com la que vaig veure a Figueres durant ben bñé una hora i mitja.

Josep: aquest és el camí. Si d'això ens en pots donar poc, ens en conformarem. El que no valia la pena era donar-nos altres coses, encara que això permetés donar més quantitat.

Anònim ha dit...

Article a l'Avui

http://www.avui.cat/sabadell/notices/2010/05/reneix_punti_8962.php

Anònim ha dit...

http://www.avui.cat/sabadell/notices/2010/05/reneix_punti_8962.php

Anònim ha dit...

"Fins i tot va tenir temps per recordar en el bisos"... segur que hi era el periodista? bisos, quins bisos?

Anònim ha dit...

Un cop acabat el concert van tornar a sortir i van fer un parell de cançons més només. Va ser un concert molt bo, rés a veure amb els dels últims anys, sense parlar ja de Figueres,on crec que va tocar fons. Mai havia vist un concert tan lamentable com aquell.

Anònim ha dit...

Una autèntica passada de concert!!! el millor concert que he vist en la meva vida! una interpretació tan emotiva que feia prendre vida a les cançons. ara entenc que li diguin geni i comprenc tota la gent que el segueix des de fa tant temps i que no defalleix malgrat els mals moments.

un artistàs impressionant!!! jo i el meu germà ens vam quedar flipant!!

Anònim ha dit...

No han pasado 2 dias del concierto y aun no me lo he podido quitar de la cabeza, se me revuelve el estomago... Tengo la sensacion de estar ahi. Brillante . Electrizante... no encuentro las palabras. Nunca me arrepentire de haber ido. No se como explicarlo. Solo cuando me detengo a pensar el porque... se me rompe el corazon. Tanta sensibilidad.. tanto desgaste de energia, de sinceridad. Para que algunos, por razones al margen, lo hayan querido enterrar en vida, haciendole tanto daño. Vi a un Punti muy bien puesto, fuerte y coherente. Eso si, habia una tristeza evidente en sus ojos. Sera fruto de una politica determinada que "d'aquest talent de casa no els interesa o els molesta i els preocupa?". Gracias Puntí! amunt i crits!

Anònim ha dit...

Per aquesta persona que ha escrit això de "d'aquest talent de casa no els interesa o els molesta i els preocupa?" només dir-li que els únics que no hem deixat mai d'omplir els seus concerts i seguir-lo allà on va és precisament "la gent de casa" perquè els espanyols mai li han fotut ni puto cas. No diguem bestieses sisplau !! Endavant Josep ! volem un altre disc !!

Anònim ha dit...

Pels que no vau ser al brutal concert de Sabadell dir-vos que podeu veure alguns videos de l'actuació al facebook d'en Josep Puntí !

GuillemTM ha dit...

Nunilo: jo no hi vaig ser, en part perquè no podia, i en part perquè des de Figueres vaig decidir no tornar-hi fins que tingués constància d'una millora. He vist els vídeos de lFacebook i he llegit les crítiques de Sabadell, i només amb això ja et puc assegurar que això de Sabadell no va tenir absolutament res a veure amb això de Figueres, independentment dels músics que l'acompanyessin. A Figueres no es va criticar per això, i ara no insistiré en el que ja es va explicar en el seu moment sobre aquell concert i uns quants d'altres.

L'important és que això sí va ser un concert com cal i per tant en Josep ens demostra que pot fer-ho tan bé com s'espera d'ell.

Anònim ha dit...

Ueps, si algú pot penjar algun video al youtube ... estaria de puta mare. No tot s'acaba al facebook!

gràcies!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Llàstima que aquesta cançó de "contrasentit" no la canti sencera el Puntí ! El cantant d'Ix no te veu per cantar.

Anònim ha dit...

si! no tots tenim facebook!!!! al youtube plis!

Anònim ha dit...

la cancion de contrasent cantada entera por Puntí esta en su my space.com/josep.punti

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=Qt_C5-NZhdw

Anònim ha dit...

Gràcies Anònim de les 02.14!

Anònim ha dit...

de res anonim de les 2.51!

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=ms8QI-39yxU