EL PUNT DE TROBADA

Veure comentaris antics (I)
Veure comentaris antics (II)

39 comentaris:

mixtura ha dit...

Molt bones blogaires, entrada nova per missatges nous a disposició.

Anònim ha dit...

enviat pel Carles a un altre post:

Hola bones. Sóc en Carles de Brave Coast, un segell i productora gironí que apostem per la música lliure i creativa.

Us informem que aquest 28 de novembre portem a en Josep Puntí a la Mirona, amb el seu nom autèntic, no accepta imitacions.

Us hi esperem a tots i totes!! Una abraçada!!

Carles
www.bravecoast.tk

info:

bravecoast@bravecoast.tk

handbolriudellots ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei!!! jo no hi faltaré!!!Fa tant que l'estava esperant... Ànims Adrià/Josep... ets un binomi perfectament conjugat, sempre elevat al quadrat... Ens veiem el 28Nov. "AICLE".

Anònim ha dit...

Tius! ara el fa elconcert! jo visc a tenerife i no podre baixar! siusplau feu bons videos o..un DVD o Un disc nou! kina enveja!!!

Anònim ha dit...

Josep Puntí però a la foto del concert surt l'Adrià !! Jeje,, tant és, no hi faltaren,... Tots a fer-hi costat... Omplim la mirona...

Anònim ha dit...

Passava per aquí i m'heu alegrat el dia. Fantàstica notícia!!!!

Anònim ha dit...

Espero que tingui en compte als seguidors de Barcelona: fer-se 200km per veure un espectacle com el de La Mercè, amb tots els respectes a tothom, no és que em faci il·lusió; però si fos com a Sant Celoni.. No hi ha manera de saber per on sortirà?...

DRY

Anònim ha dit...

Sóc molt feliç... Ens veiem a Salt, quants records, oi? :)

Anònim ha dit...

hola amic Oskar amb k, tens tota la raó de dir que en aquesta foto encara era l´àdria, peró si anem una mica més enllà és la foto del disc de PEP A LA LLARGA....Si reflexiones una mica entendras el perquè d´aquesta portada....

Sort i ens veiem el 28

Joan-Pol Puntal ha dit...

k vol dir k no faci l'espectacle de la mercè? si vas ser un concertàs! jo en faré 300 de kilòmetres, no aniré a currar pk si no arribo, i no he de demanar a l'adrià res. Ell sempre hi és.

de Puntal a Puntí!

Anònim ha dit...

Genial, per fi.... el retorno!!! La qüestió és que no sé si m'hi podré arrivar fins a Girona..... :(
Espero que aviat ens visiti per Barna... en algun local petitó, que és on més es gaudeix dels concerts i de la música! Quins records al Mediterrani o al Harlem Jazz Club!!!

Petons per tothom i que la música no acabi mai (i per tant no haguem d'apagar els llums).

Sargantana.

Anònim ha dit...

Sóc parent polític d'en Josep i he anat a molts dels seus concerts, i mai no m'ha decebut. He patit en les meves carns la cruesa de certa gent que l'ha criticat en els seus moments més baixos (i fins i tot en aquests ha tingut els pebrots de pujar dalt d'un escenari), com si algú de nosaltres estigués lliure de pecat. En Josep és una ànima turmentada, com molts de nosaltres, però una bellíssima persona i us ho puc garantir pq el conec personalment. Com diu a Maria "altruista". Se'l podria definir així: és l'artista genial i altruista que no té la música catalana. O sigui, que aquest divendres tots a la Mirona; puntikis!
Pit i Collons, Josep, de part del teu Letrado o (jim) si ho prefereixes

GuillemTM ha dit...

Jo no sóc parent seu, ni tan sols em puc considerar amic seu, tot i que he tingut la sort de compartir algun moment puntual amb ell, i la impressió que me'n va quedar va ser molt bona, ja que en cap moment em vaig sentir tractat de superior a inferior, sinó que vaig tenir la impressió de tractar-me molt més d'igual a igual del que em podia sentir jo, que era l'admirador. He conegut altres músics més o menys coneguts i això és molt inhabitual, i només una bona persona ho pot fer. Per això, i no només per poder seguir gaudint de nova música seva, espero que sempre li vagi tot molt bé.

Jo li he fet alguna crítica en algun moment, ja que tot i que personalment es pot passar un mal moment, el públic no té perquè dir mentides piadoses del que surt a sobre l'escenari i s'ha de valorar sobre el que s'ha vist. S'ha de reconèixer que m'ha fet passar alguna mala estona, tot i que les bones estones que he passat amb la seva música ho compensen amb escreix.

Reivindico el dret a dir-ho si no ho fa bé, de la mateixa manera que el lloarem si ho fa com tots esperem, tot i que és veritat que hi ha hagut algú alguna vegada que ha estat cruel (més fora d'aquí que en aquest bloc) i tampoc cal.

Anònim ha dit...

a quina hora comença el puntí=?
hi ha algun teloner abans no?

Anònim ha dit...

no ho sé jo diria que el josep toca a les 22.30 com diu el carell...

les entrades són numerades? (asseguts o drets?)))

Anònim ha dit...

Jeje... Bona demostració de saber bé de què es parla... Ens veiem divendres...

Anònim ha dit...

Segons http://www.casadelamusica.cat/ca/mirona/concerts/726/JOSEP_PUNTI_ANITA_MILTOFF

El concert el començarà Anita Miltoff. Per tant, en Puntí tocarà mes tard.

No crec que a la Mirona tinguin seients. Suposo que estarem drets, és una sala petita (250 persones) de concerts.

Salut i fins divendres!!!

mixtura ha dit...

companys aviam si enregistreu quelcom i omplim el blog de cosetes ok?


siauuuuu!

Anònim ha dit...

ei!!
avui a vilaweb surt la notícia de l'actuació d'avui:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3085486

fins al vespre!!

GuillemTM ha dit...

Acabo de tornar del concert. La meva impressió és que hi ha hagut llambregades de l'artista que tots coneixíem, que intenta treure el cap, però que encara no acaba de ser capaç de mantenir aquest nivell durant un concert sencer i de tant en tant cau en la divagació, en el deixar cançons a mitges, i no perquè les hagi ideat així sinó perquè no s'hi sent còmode, i moments de no saber on anar.

Sigui com sigui el fet que hi hagi aquestes llambregades ja és un pas endavant, ja que feia temps que no veiem l'artista d'abans tan clarament a prop. A Figueres, per exemple, crec que el concert va ser millor en conjunt, perquè se l'havia treballat molt, però no va arribar al nivell dels millors moments d'avui. En canvi crec que avui l'hauria ajudat tenir un guió més definit i obligar-se a seguir-lo, ja que, encara que així es perdi espontaneïtat, l'ajudaria a trobar el camí.

De totes maneres, del concert d'avui, quedaran bons moments per al record i per a donar ànims per seguir fent passos endavant. La major part d'ells al piano. En Pepitu va de Curt, Tornavís, El boulevard dels xiprers i Ull per ull crec que han estat les cançons que més ens han acostat a ell.

Des d'aquí l'animo a seguir fent passos endavant.

Anònim ha dit...

de tot es pot opinar,esta clar,pero el que si que es pot afirmar, es que en josep punti,ja sigui amb banda,com sol(mérit total),amb armònica,al piano,amb guitarra segueix sent el crack dels cracks en aquests mons de deu,i amb difereeencia...kina llàstima que a la 1 en punt,van fer córrer el teló,se que hagués estat tocant una bona estona mes,pq m'ho van dir.
en fí, satisfet d'haver fet força kilometres..s'ho va valdre i moolt!.Toni
P.D: conxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!,per cert li donaré records quan el vegi per tiana,ok? (kin bon gust)

Anònim ha dit...

No sé que dir...
Moments molt bons durant el concert, però també moments d'incertesa que feien patir.... Va costar d'arrencar.
Tot just quan la cosa estava més calenta, s'acaba i ens deixen en plan coitus interruptus....
L'artista és bo i traspua força i duu la música a la pell i ens pot fer vibrar.... però no s'ha d'oblidar que el públic es mereix una preparació, un mínim de rigor en l'espectacle, i dic mínim!
Bufff!
Mai em pensava que podria dir tot això perque confío en el Josep, i fa molts i molts anys i molts i molts concerts que el segueixo.
Si és cert que hi haurà gira a l'estiu no m'ho perdo, però espero que el qui puji a l'escenari recordi que el seu públic és exigent, perque ens té ben acostumats, i quan un ha tastat lo bo, no es pot conformar amb menys (ho dic per la primera part del concert, que em va deixar mig freda).

Sargantana

Anònim ha dit...

Vaig anar a fer un bon tiberi abans d´anar a la Mirona per celebrar el retorn del meu ídol de joventud.

Hi va ser el millor d´aquella nit, vaig tenir la mateixa sensació que quan t´estas fent una palla i entra la teva mare a l´habitació.

Quan començava a crear el Climax, canta ull per ull ( la versió més curta que he sentit) i baixa el tel.lo.

Amb tres paraules. UN PUTU FRAU.

GuillemTM ha dit...

Em sorprèn trobar ara aquests comentaris, quan en els darrers anys jo havia posat alguna crítica d'algun concert infumable (diguem-li Zacarias) i de seguida algú em saltava a la jugular.

Quan va sortir el Maria jo ja estava desanimat. Em sembla que la crisi ja havia començat, i el disc em va sorprendre agradablement.

L'any passat a Figueres va estar molt bé en relació a aquells concerts que deia, i l'altre dia no tant, però tot i així va ser una millora que obre una porta a l'optimisme.

Em fa la sensació que en Josep és conscient que porta una mala època i que vol fer un esforç per sortir-ne. Evidentment no serà fàcil canviar-ho tot en poc temps.

Les crítiques que feu no són desencertades, i són lògiques si venen d'algú que fa molt temps que no l'havia vist. Però on són els que sempre l'han defensat fins al punt de negar evidències? Ara resultarà que jo sóc el seu gran defensor? Em xoca que sigui ara, que hi ha algun senyal de revifalla, precisament quan desapareixen.

Jo sóc partidari d'agafar aquests bons moments que diu Sargantana i demar-li a en Josep que els prengui com a model de cap on anar. És cert que cal més preparació, i segurament li costa fer-ho, però el concert de Figueres i els bons moments d'aquest li poden servir de prova que si ho fa se'n sortirà.

Anònim ha dit...

Doncs què voleu que us digui. Jo vaig trobar que va ser un molt bon concert, sobretot tenint en compte que feia temps q no hi havia bolo i alguns precedents que val més no recordar (Pasternak). Esperem que en faci un ben aviat!!!

Per cert, si algú té fotos o vídeos les pot penjar?

La més maca

Anònim ha dit...

no pot ser que vagis a un concert i que el músic no acabi les cançons... el problema no és que faci versions lliures, improvisades, sinó que les interromp tota l'estona, no recorda la lletra, canvia de ritme...

PS: i qui eren aquells pallussos que voltaven per l'escenari fent fotos?

Anònim ha dit...

Doncs bé, la meva opinió és que va ser un "bon concert". Si que és veritat que es despistaba, cambiaba coses, però crec que els que som seguidors den Punti sabem a què ens exposem quan anem a un concert seu. Em va impressionar molt la manera que té de tocar el piano, la rapideç, és algo fora del comú. També us puc dir de bona font que si no va tocar més va ser perquè li van IMPOSAR plegar a la una de la matinada, encara que ell tenia molt més repartori preparat. Bé sense gaire res més a dir desitjar que faci un concert el més aviat possible.

Petons a tots !!!

Anònim ha dit...

Gracies doncs a la gent de la Mirona. Torna el fill pròdig i el fan plegar a la 1? Pero esto que és ¡¡¡¡¡?

Anònim ha dit...

Fora pessimismes...!!! No va ser un concert per dir "insuperable" com molts altres que ha fet, peruè ell sempre es supera d'una manera més contundent o més subliminal, però fatal no va estar... Sóc incondicional d'en Puntí des de fa 17 anys i em sorprèn que la gent només el titlli de músic -és també un gran actor- i crec que divendres va actuar com aquell que fa un monòleg... Lluny dels espectacles hiper calculats... Va protagonitzar un espectacle musical improvitzat que em va deixar un bon regust. Em va tornar a il·lusionar com sempre ha sapigut fer. No crec que s'hagi de donar tanta importància a les formes sinó al sentiment que transmet. Per sort és dels pocs artistes que quan actúa és un espectacle nou, irrepetible, perquè els cd's ja els tenim a casa o al cotxe per escoltar a tota hora. De fet forma part del seu personatge... cal entrar en el seu joc i jugar amb ell.
Gràcies, Adrià/Josep, per recordar-te'n sempre de la teva "criatura de rubí... cames de seda" i continua endavant que érem forces el divendres, només per tu (i per nosaltres).
- AICLE-.

mixtura ha dit...

Encertat comentari, de segur que un disfruta més desde aquest punt de vista, encara que no fàcil.. mes que res per la expectació prèvia, seguirem parant orella!

salut!

Anònim ha dit...

volem un video del concert! ni que sigui una cançó! au va penya Animeu-vos-li a posar-loli! lailolailoalà lai lolai lolere!!
puntí a tope!!!!!o yeah!
camisadifiore!

Anònim ha dit...

queremo un vidio al yutuf del puntí en su salsa! hombre enrollaos penya!

La Princesa dels ulls tristos ha dit...

Quin concert ;) esperem molts així.
(I més cançons noves!)

coronel kurtz ha dit...

Bones,
Em sap greu de veritat, pero ahir a Girona no vaig veure més que espurnes de l'artista que feia tant de temps que volia veure. M'ho temia i es va complir; mai no s'és profeta al teu poble.
El problema no era el bateria, el problema no era el public, el problema no era la guitarra... el problema era que no li va sortir de l'ànima fer un concert i punt. El public vàrem ser espectadors d'una festa privada i intransferible de l'artista. Em va saber greu.

Unknown ha dit...

memorable actuacio al Mas Pi a Verges:
Despres de portar 2 dies sense dormir amb una papa considerable i de fer "performances" per tot Verges des-de la matinada de divendres, va fer un "concert pessim".
Em sap greu dir-ho pero mes valdria que es quedes a casa seva i es cuides una mica. Està demacradíssim.

Unknown ha dit...

Mas Pi a Verges:
Presència d'un Puntí totalment alcoholitzat que em va fer sentir indignació i curiositat ensems. Bé!. No m'arrepenteixo gens d'haver-hi anat expressament des de Barna.

Punta puntí!

Crustonet ha dit...

Com es que no m'he enterat fins que ha pasat?
Això ho hem de arrenjar en directe!

GuillemTM ha dit...

Em sembla trist que s'amagui una part de la realitat i que la crítica de concert més negativa en general hagi desaparegut. Dels èxits se n'aprèn, dels fracassos encara més. I no crec que hagi estat l'artista qui ho hagi demanat...